0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτησω κατι? τωρα δηλ ο πινακας ειδικης εξαντληθηκε
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 04:07:42 pmνα ρωτησω κατι? τωρα δηλ ο πινακας ειδικης εξαντληθηκε και αν εξαντληθηκε σημαινει οτι δεν θα γινει β φαση ειδικης?? δεν καταλαβαινω...
Παράθεση από: fen στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 03:59:03 pmναι, απο θεσ/νικη - κρητηΤο καλύτερο θα ήταν να έπαιρνες την πρωτοβάθμια, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να υπογράψεις μια ώρα αρχύτερα.Προσωπικά δεν νομίζω να ξαναανακληθούν, πόσο πια άλλο να μας κοροϊδέψουν!Ζύγισέ τα και κάνε αυτό που νομίζεις!Και πάλι καλή σχολική χρονιά σου εύχομαι!Θα περιμένουμε νέα σε άλλο τόπικ με θέμα τις τοποθετήσεις μας στις διάφορες περιοχές! Α, και καλό ταξίδι!Σ'ευχαριστω!λογικα δε θα ξανακανουν ανακληση, πριν φύγω θα ξαναπάρω τηλεφ. αλλα εχω ηδη το εισιτηριο, δεν μπορω να περιμενω μεχρι την τελευταια στιγμη. και μου ηρθε και μειλ, που να μην το επαιρνα, 3 εχω παρει απτο πρωι! προσλαμβανεστε-αγνοηστε το- ξαναπροσλαμβανεστε
ναι, απο θεσ/νικη - κρητη
σιγουρα αυτο εγινε, τα ερωτηματικα στο τελος τα εβαλα γτ και εγω αυτο καταλαβαινω εφοσον εγινε ολα αυτο αρα τωρα εξαντληθηκε?λογικα...