0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
διάβασα στο topic των νηπιαγωγών ότι σήμερα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των 7 δασκάλων για τα ζεπ.στη σελίδα 27 το γράφουν
Από fb: μόνο 20 δασκάλους γ ζεπ θέλει το Ηράκλειο και 15-20 τα Χανιά.Φανταστείτε στην Αθήνα τι γίνεται!!!
7 ζεπ... σαν σφηνάκια ακούγονται..."Φέρτε μου 7 ΖΕΠ για ζέσταμα.. Δε θέλω πιο πολλά. Απόψε οδηγάω..." νομίζω θα καταλάβουμε πότε θα βγει η Γ φάση όταν δούμε ανανέωση των πινάκων
Παράθεση από: Dessine_Moi_Un_Mouton στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 06:51:02 pm7 ζεπ... σαν σφηνάκια ακούγονται..."Φέρτε μου 7 ΖΕΠ για ζέσταμα.. Δε θέλω πιο πολλά. Απόψε οδηγάω..." νομίζω θα καταλάβουμε πότε θα βγει η Γ φάση όταν δούμε ανανέωση των πινάκωνΧαχαχαχα... Πραγματικά έχεις δίκιο! Σοβαρά τώρα είναι δυνατόν να πάρουν μόνο 7 άτομα για ΖΕΠ; Σαν να λέμε 1 σχολείο μόνο; Δηλαδή τι, μόνο ένα σχολείο θεωρήθηκε ως ΖΕΠ και πήρανε τόσους λίγους;;;;;; Αποκλείεται σίγουρα υπάρχουν περιοχές που πραγματικά οι μαθητές χρειάζονται ενισχύσεις και θεωρούνται Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας... Α και κάτι ακόμα, για τα ΖΕΠ ξέρουμε αν θα γίνει και