0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια απορια συναδελφοι.. διαβασα τα σχολια σας σχετικα με την συγχυση που υπαρχει για τον αν παιρνει στο προγραμμα ΖΕΠ αυτους που δηλωσαν μονο παραλληλη η οχι ... απο αυτο που παρεθεσε ο/η ΜP και μονο αυτο χωρις να διαβασω την εγκυκλιο εγω καταλαβαινω οτι θα παρει αυτους που δηλωσαν παραλληλη .... Αντίθετα, πρόσληψη στο πλαίσιο εφαρμογης συγχρηματοδοτουμενων προγραμμάτων του Εθνικου Στρατηγικου πλαισίου Αναφοράς (περ. ιηϋ τθσ παρ.34 του άρκρου 6 του ν. 3027/2002) ΠΛΗΝ του προγράμματος της εξειδικευμενης εκπ/κης υποστηριξης, καθως και για τις Ζωνες Εκπαιδευτικης προτεραιότητας (παρ. 1 του άρκρου 26 του ν.3879/2010) θα πραγματοποιείται χωρίς τη συμπληρωση/αποδοχη αντίστοιχου πεδίου στην αίτηση αναπληρωτη.Δεν ειμαι σιγουρος παντως οφειλω να το πω .. για το αν το ΠΛΗΝ αφορα και το ΖΕΠ ή μονο για την παραλληλη. Τελος παντων αν ειναι να παρει στην πρωτη φαση 7 ατομα δεν αξιζει καν να το συζηταμε.
Το θέμα των ζεπ υπάρχει και σε προηγούμενες σελίδες διαβάστε και εσείς τα σχόλια.
Ας ρωτησει καποιος με φεις τον Μπράτη ή τον Καψαλακη
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 09:48:33 pmΑς ρωτησει καποιος με φεις τον Μπράτη ή τον ΚαψαλακηΟ Καψαλάκης είναι κάθετος ότι παίρνει μόνο από αυτούς που δήλωσαν παράλληλη.Έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες. Για τον Μπράτη δεν ξέρω τι γνώμη έχει.
Παιδιά το ζεπ πιστευω πως δεν υπάρχει περίπτωση να βγει σήμερα. Για Τετάρτη το κόβω