0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτησω κατι, γιατι διπλα σε ολα τα δικα μου μηνυματα εχει κατω δεξια ενα χαρτι κι ενα μολυβι, ενω στα δικα σας οχι
Δεν νομίζω ότι θα τους αφαιρέσουν...Πέρισυ δεν αφαίρεσαν τα ονόματα...Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:00:47 pmνα ρωτησω κατι, γιατι διπλα σε ολα τα δικα μου μηνυματα εχει κατω δεξια ενα χαρτι κι ενα μολυβι, ενω στα δικα σας οχι Ειναι αν θες να διορθωσεις κατι στο μήνυμα σου...
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:01:34 pmΔεν νομίζω ότι θα τους αφαιρέσουν...Πέρισυ δεν αφαίρεσαν τα ονόματα...Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:00:47 pmνα ρωτησω κατι, γιατι διπλα σε ολα τα δικα μου μηνυματα εχει κατω δεξια ενα χαρτι κι ενα μολυβι, ενω στα δικα σας οχι Ειναι αν θες να διορθωσεις κατι στο μήνυμα σου...ευχαριστω ρε λενακι απο το πρωι με απασχολει αυτο χαχαχαχαχ
Πεταει το ματι μου...Λετε να δω κατι???
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:06:53 pmΠεταει το ματι μου...Λετε να δω κατι???το δεξι ή το αριστερο εχει σημασια... αχαχαχαχαχαχαα κολλησαν και αυτα τα καημενα απο τον υπολογιστη