0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο Μπρατης δεν ειχε πει αρχες αυτης της βδομαδας?Τωρα πως πηγε την επομενη?Αυτοι τι κανουν ?γτ δεν πιεζουν..?Αντε ρε δε ντρεπεστε ολοι οι βολεμενοι
ΕΓΩ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΔΟΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΕΣΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ πολυ καλα τα λες, φαγαμε τοση ταραχη χθες, τωρα αυτο και ενημερωση καμια ντροπη τουςαν μη τι αλλο ελπιζω τα παιδια απο γενικης που δεν τα πηραν χθες να ειναι μεσα σε αυτη την φαση παραλληλης
10 Οκτωβρη θα φανουν τ κενα.ΜΕχρι τοτε θα περιμενουμε σαν τους χαζους.Ας τον ρωτησει καποιος αφου μας ειπε αρχες αυτης της βδομαδας γτ το παει μια βδομαδα μετα?
Μ' αρέσει που πληρώνουμε και συνδρομή στη ΔΟΕ...Μας γράφουν κανονικά...
Παράθεση από: anastacia στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:59:06 pmΕΓΩ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΔΟΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΕΣΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ πολυ καλα τα λες, φαγαμε τοση ταραχη χθες, τωρα αυτο και ενημερωση καμια ντροπη τουςαν μη τι αλλο ελπιζω τα παιδια απο γενικης που δεν τα πηραν χθες να ειναι μεσα σε αυτη την φαση παραλληληςΕλπίζω να τα έχει τα παιδιά...Πόσος εμπαιγμός πια;;;