0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 08:57:27 pmΑν ανοιξαν ομως νεα κενα στην παραλληλη, μπορει να ξαναγυρισει σε καποιους γτ λενε οτι ειναι μονο για τις επιλογες μας τελικα η παραλληληΚαλύτερα ακόμα!Δεν το γνώριζα.Κάποιος είχε αναφέρει παλιότερα ότι αν έχεις δηλώσει παράλληλη και δεν υπάρχουν κενά στις περιοχές, τότε σε βάζουν όπου υπάρχει.
Αν ανοιξαν ομως νεα κενα στην παραλληλη, μπορει να ξαναγυρισει σε καποιους γτ λενε οτι ειναι μονο για τις επιλογες μας τελικα η παραλληλη
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 08:57:27 pmΑν ανοιξαν ομως νεα κενα στην παραλληλη, μπορει να ξαναγυρισει σε καποιους γτ λενε οτι ειναι μονο για τις επιλογες μας τελικα η παραλληληπαλι αλλο φρουτο εχουμε, τι εννοεις?
fwoteinoula kανε ενα διαλειμμα οποτε μπαινω στο πδε εισαι παντα μεσα κρατα δυναμεις
ε ναι θα λειτουργει ο πινακας οπως με της γενικης, δηλ δεν δηλωσες ταδε περιοχη σσε προσπερνα, οταν ξαναβγαινει φαση απο την αρχη ολους, αναλογα με την σσειρα που εχεις και αν εχεις δηλψσει περιοχη που θελει σε κραταει, αλλιως στον επομενο, λαθος καταλαβα?
Οι πληροφορίες μου λένε για αυριο, αριθμό δε γνωρίζω. Αν κάνουν λάθος και οι υψηλα ιστάμενοι τι να πω; Ετσι πως έχουμε γίνει όλα είναι πιθανά.Απτο τοπικ των νηπιαγωγων
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:14:28 pmΟι πληροφορίες μου λένε για αυριο, αριθμό δε γνωρίζω. Αν κάνουν λάθος και οι υψηλα ιστάμενοι τι να πω; Ετσι πως έχουμε γίνει όλα είναι πιθανά.Απτο τοπικ των νηπιαγωγωνΦωτεινούλα μου είναι το ίδιο άτομο που το έγραψε και χθες...Φαινεται πολύ σίγουρη...Πρεπει να ξέρει κάτι....Εχει φαινεται ατομο στο υπουργειο...
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:14:28 pmΟι πληροφορίες μου λένε για αυριο, αριθμό δε γνωρίζω. Αν κάνουν λάθος και οι υψηλα ιστάμενοι τι να πω; Ετσι πως έχουμε γίνει όλα είναι πιθανά.Απτο τοπικ των νηπιαγωγωνΜακάρι να βγει σωστός ο zael!!!!!
Ο Μπράτης είπε πως θα βγει το ΖΕΠ χθες αλλά δεν βγήκε οπότε μάλλον μόνο η Διαμάντω ξέρει με ακρίβεια!!Ο ζαελ το γραψε..