0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω για σας, αλλά από σήμερα νοιώθω ότι πολύ σύντομα θα έχω ευχάριστα νέα!Κάτι μέσα μου με κάνει να χαμογελάω, όταν κοιτάζω τα εκπαιδευτικά sites.Μακάρι πολύ σύντομα να ανακοινωθούν προσλήψεις και τα νέα να είναι ευχάριστα για όλους μας!!!Τα πράγματα σιγά σιγά επισημοποιούνται και οι συνθήκες μοιάζουν ιδανικές για να έρχεται και η ανακοίνωση για ΖΕΠ, παράλληλη και γ φάση!Με το καλό, συνάδελφοι!Σε όλους εύχομαι σύντομα να μιλάμε για τοποθετήσεις!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΠ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ....ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ.....
Η Γ' φάση προσλήψεων αναπληρωτών (Δάσκαλοι - Νηπιαγωγοί) θα ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή.Η
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 02:10:11 pmΗ Γ' φάση προσλήψεων αναπληρωτών (Δάσκαλοι - Νηπιαγωγοί) θα ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή.Η
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ....ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ...ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ Α' ΦΑΣΗ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΕΙΜΑΙ) ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑ
Παράθεση από: eirini60 στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 02:32:01 pmΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΠ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ....ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ.....TIIIIIIII;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αυτό είναι πολύ άδικο!!!!! Γιατί προσφέρουν δουλειά σε άτομα που ήδη έχουν δουλειά; Θα μπορούσαν να βάζουν αναπληρωτές που δεν έχουν προσληφθεί για να ξεμπουκώνουν και οι πίνακες λίγο.... Αδικία!!!!!!!!!!!!!