0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά κοίτακε κανένας τον πίνακα με τα σχολεία της πρτοβάθμιας που έχουν τμήματα ένταξης ζεπ;;;με μια καταμέτρηση τα κενά σε εκπαιδευτικούς σε αυτά τα σχολεία του δημοτικού είναι 5066
Παράθεση από: istad στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 05:59:35 pmΚαλησπέρα σε όλους! Είμαι αναπληρώτρια δασκάλα που ακομα δεν έχω προσληφθεί κ ανήκω στην κατηγορία όσων επέλεξαν για τη σχ.χρονιά 2010-11 να δουλέψουν σε δυσπρόσιτο σχολείο προκειμένου να μαζέψω μόρια . Τα μόρια αυτα εντελώς ξαφνικά μας τα υφάρπαξε το Υπουργείο στη μέση της χρονιάς , λέγοντας ότι δεν ισχύουν για τους πίνακες στο εξής. Αποτελεσμα; Αυτή τη στιγμή δε δουλεύουμε λογω χαμηλής θέσης στον πίνακα, τη στιγμή που θα έπρεπε να βρισκόμασταν στις πρώτες θέσεις !!!Εφόσον διαλέξαμε δυσπρόσιτα τη χρονική περίοδο που ίσχυε ο νόμος οτι τα μόρια μετράνε στους πίνακες, έχουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τα μόριά μας και τη προτεραιότητά μας στον πινακα. Όσοι είστε στην ίδια θέση επικοινωνήστε ώστε να οργανωθούμε και να πάρουμε τα μόρια που νόμιμα μας ανήκουν !Η προϋπηρεσία ήταν γνωστό ότι δεν θα μετρηθεί για τους πίνακες φέτος.Εγώ είχα ρωτήσει, γιατί και εγώ πέρσι θα έπαιρνα δυσπρόσιτα και μου είπαν ότι τη στιγμή που οι πίνακες είχαν κλειδώσει και με την προϋπηρεσία του σχολικού έτους 2009-2010, στους επόμενους πίνακες θα είμαι πάντα στον μηδενικής μέχρι να γίνει ΑΣΕΠ. Έτσι τα διπλά μόρια δεν ωφελούν πουθενά από το 2010 και μετά!
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι αναπληρώτρια δασκάλα που ακομα δεν έχω προσληφθεί κ ανήκω στην κατηγορία όσων επέλεξαν για τη σχ.χρονιά 2010-11 να δουλέψουν σε δυσπρόσιτο σχολείο προκειμένου να μαζέψω μόρια . Τα μόρια αυτα εντελώς ξαφνικά μας τα υφάρπαξε το Υπουργείο στη μέση της χρονιάς , λέγοντας ότι δεν ισχύουν για τους πίνακες στο εξής. Αποτελεσμα; Αυτή τη στιγμή δε δουλεύουμε λογω χαμηλής θέσης στον πίνακα, τη στιγμή που θα έπρεπε να βρισκόμασταν στις πρώτες θέσεις !!!Εφόσον διαλέξαμε δυσπρόσιτα τη χρονική περίοδο που ίσχυε ο νόμος οτι τα μόρια μετράνε στους πίνακες, έχουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τα μόριά μας και τη προτεραιότητά μας στον πινακα. Όσοι είστε στην ίδια θέση επικοινωνήστε ώστε να οργανωθούμε και να πάρουμε τα μόρια που νόμιμα μας ανήκουν !
Κι όμως μέχρι το Μάρτιο ήταν δεδομένο ότι μα μόρια των δυσπρόσιτων ισχύουν, ενώ η αλλαγή έγινε στη διάρκεια της άνοιξης . Σχετικές αναφορές υπήρχαν στις επίκαιρες εφημερίδες επίσημα!
Παράθεση από: mairh στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 06:52:34 pmπαιδιά κοίτακε κανένας τον πίνακα με τα σχολεία της πρτοβάθμιας που έχουν τμήματα ένταξης ζεπ;;;με μια καταμέτρηση τα κενά σε εκπαιδευτικούς σε αυτά τα σχολεία του δημοτικού είναι 5066Κομματάκι πολλά δεν τα έβγαλες;Εγώ αν μέτρησα σωστά 170...
Για τα δυσπρόσιτα δεν μετράει η προυπηρεσία.Είναι γνωστό από τον Ιούνιο του 2010.Δείτε το και στην εγκυκλιο την περσινή που κάναμε τα χαρτιά μας γ πρώτη φορά. Το γράφει ξεκάθαρα η εγκύκλιος που καλέι τους αναπληρωτές για ένταξη στους πίνακες 2010-2011.Συγκεκριμένα γράφει ότι προυπ. αποκτηθείσα μετά την 1-9-2010 δεν λαμβάνεται υπόψη στους πίνακες αναπληρωτών και λίγο πιο κάτω λέει :Για τα δυσπρόσιτα ο διπλασιασμός των μορίων ισχύει γ προυπ. προσφερθείσες μέχρι 30-6-2010. Αρα γ μας π δουλέψαμε δεν ισχύει.Κ εγώ σε δυσπρόσιτο ήμουν κ με βολεύει να ισχύει το αντίθετο αλλά ηη εγκύκλιος ήταν πολύ ξεκάθαρη παιδιά πριν κάνουμε τα χαρτιά μας.
http://www.paideia-ergasia.gr/component/content/article/314-%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%A4%CE%97-%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%9A%CE%95%CE%A8%CE%97-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%93%CE%95%CE%99%CE%9F%CE%A5-%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%95%CE%99%CE%91%CE%A3Εχουν προβλημα μεγααααλοοοοοο