0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 07:01:16 pmhttp://www.paideia-ergasia.gr/component/content/article/314-%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%A4%CE%97-%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%9A%CE%95%CE%A8%CE%97-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%93%CE%95%CE%99%CE%9F%CE%A5-%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%95%CE%99%CE%91%CE%A3Εχουν προβλημα μεγααααλοοοοοοΤο ξέρουν ότι έχουν πρόβλημα, αλλά δεν θέλουν να το λύσουν μου φαίνεται!!!Άντε να κινείται τίποτα λέω εγώ και μην ξαναακούσω για παράταση...
http://www.paideia-ergasia.gr/component/content/article/314-%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%A4%CE%97-%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%9A%CE%95%CE%A8%CE%97-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%93%CE%95%CE%99%CE%9F%CE%A5-%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%95%CE%99%CE%91%CE%A3Εχουν προβλημα μεγααααλοοοοοο
"Οι παραπάνω δράσεις θα υλοποιηθούν σε δημόσια σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) όλων των εκπαιδευτικών περιφερειών. Η επιλογή των σχολείων εφαρμογής, εκτός αυτών που το Υπουργείο Παιδείας, Διά
Αυτό όμως δε σημαίνει οτι αυτές οι δρασεις αφορούν αποκλειστικά το ζεπ και θα πάρουν αναπληρωτές για να το κάνουν..Ξέρω περιπτώσεις δύο σχολείων που υπήρχαν τέτοιες δράσεις και τις αναλάμβαναν οι μόνιμοι για κάποια επιπλέον χρήματα..νομίζω ότι από τον συγκεκριμένο πίνακα δε μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το πόσους αναπληρωτές θα πάρουν για ζεπ...[/quotΤι μπορεί να αφορούν για παράδειγμα;;από το υπουργείο είχε βγει οτι αυτές τις θέσεις τις καλύπτουν μόνιμοι μόνο σε περιπτwσεις που υπάρχει πλεονάσμα στο προσwπικό. Και για τις άλλες θέσεις παίρνει αναπληρwτες.Υπάρχει κανένα τηλ που να το σηκ΄νουν ακόμα για να πάρουμε να ρwτήσουμε;;
Μη ν το ψαχνετε τοσο με το Ζεπ γτ μαλλον δε θα ναι κατι τοσο φοβερο..Ο Μπρατης μιλησε για 7 ατομα..Αρα...
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 07:43:29 pmΜη ν το ψαχνετε τοσο με το Ζεπ γτ μαλλον δε θα ναι κατι τοσο φοβερο..Ο Μπρατης μιλησε για 7 ατομα..Αρα...λοιπόν το υπουργείο είχε βγάλει ανακοίνwση να δηλwσουν όσα σχολεία θέλουν να δημιουργήσουν τμήματα ένταξης και να συμβουλευτούν τις ερευνες του απθ .Σήμερα που ανακοίνσε το υπουργείο τα σχολεία που επιθυμούν να λειτουργήσουν τμήματα τα ανακοίνwσε. Δεν νομίζw να ανακοινwνει αυτά που θέλουν να λειτουργήσουν και μετά να εγκρίνει τα μισά..Εγw είμαι αισιόδοξη γι αυτό και αν μετρήσεις τις θέσεις είναι 5066 και για να λέει κατάλογος με τα σχολεία εφαρμογής σημαίνει οτι ήδη τα έχει εγκρίνει.
κοριτσακια μου βλεπω δεν μας κανει καρδια να φυγουμε,