0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!!!!Αναμένονται νέες προσλήψεις και ελπίζω να δοθεί και ο αριθμός των προσλήψεων για την γ φάση!
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 08:26:36 amΚαλημέρα!!!!Αναμένονται νέες προσλήψεις και ελπίζω να δοθεί και ο αριθμός των προσλήψεων για την γ φάση!Καλημέρα, αναρωτιέμαι πως θα τα καταφέρουν να βγάλουν δυό και τρεις φάσεις μαζεμένες μέχρι αύριο;
Καλημερα...Ξαφνικα τι εγινε και ο αριθμος των κενων αυξηθηκε τοσο???Αφου κενα δεν υπηρχαν..Χρειαζομαστε μονο 130 ατομα για Κρητη και Καβαλα...Νομιζω οτι η φαση θα ναι μεγαλη
Καλημερα κι απο εμενα επανερχομαι με το ιδιο ερωτημα (βασανιστικο για μενα) εχω ελπιδες με μια μονο προτιμηση (Δ ΑΘΗΝΑΣ) και με σειρα περιπου 25 στον μηδενικης?
Λετε να μαθουμε αριθμο γ φασης σημερα η θα ναι εκπληξη μεχρι τελευταια στιγμη??
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 09:20:57 amΛετε να μαθουμε αριθμο γ φασης σημερα η θα ναι εκπληξη μεχρι τελευταια στιγμη??Θέλω να πιστεύω ότι θα μάθουμε και αριθμό από τους αιρετούς.
Παράθεση από: alexgame στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 09:06:12 amΚαλημερα κι απο εμενα επανερχομαι με το ιδιο ερωτημα (βασανιστικο για μενα) εχω ελπιδες με μια μονο προτιμηση (Δ ΑΘΗΝΑΣ) και με σειρα περιπου 25 στον μηδενικης?Εύχομαι να βγει ο αριθμός των προσλήψεων και τα κενά των διευθύνσεων για να μπορείς να υπολογίσεις περίπου.Ποτέ δεν ξέρεις, όμως τι γίνεται, γιατί δεν ξέρουμε και τι έχουν δηλώσει οι πάνω από εμάς στον πίνακα. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 09:17:17 amΠαράθεση από: alexgame στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 09:06:12 amΚαλημερα κι απο εμενα επανερχομαι με το ιδιο ερωτημα (βασανιστικο για μενα) εχω ελπιδες με μια μονο προτιμηση (Δ ΑΘΗΝΑΣ) και με σειρα περιπου 25 στον μηδενικης?Εύχομαι να βγει ο αριθμός των προσλήψεων και τα κενά των διευθύνσεων για να μπορείς να υπολογίσεις περίπου.Ποτέ δεν ξέρεις, όμως τι γίνεται, γιατί δεν ξέρουμε και τι έχουν δηλώσει οι πάνω από εμάς στον πίνακα. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!Ευχαριστω πολυ vasoula αλλα δεν με βλεπω να δουλευω φετος γιατι τωρα που τηλ.στην πρωτοβαθμια της Δ μου ειπαν οτι ειναι λιγα τα κενα ΠΕ70 και πιο πολλα ΠΕ60 δεν προηγουνται αλλοι με πιο πολλες προτιμησεις και κουτακι?