0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 03:43:12 pmΠαράθεση από: MP στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 03:32:55 pmΕχουμε καμιά ιδέα γ τα κενά σ όλη την Ελλάδα εκτός από Ηράκλειο κ Καβάλα;ΔΕν έχω ακούσει κάτι!Ξέρω απλά ότι και της Ατωλ/νίας τα κενά είναι πάρα πολλά!!!!!Ευχαριστώ πολύ έτσι γ να ξέρουμε πάνω κάτω τι γίνεται .Τι καλά να πάρει πολλούς!! Τετραψήφιος αριθμός αν γίνεται
Παράθεση από: MP στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 03:32:55 pmΕχουμε καμιά ιδέα γ τα κενά σ όλη την Ελλάδα εκτός από Ηράκλειο κ Καβάλα;ΔΕν έχω ακούσει κάτι!Ξέρω απλά ότι και της Ατωλ/νίας τα κενά είναι πάρα πολλά!!!!!
Εχουμε καμιά ιδέα γ τα κενά σ όλη την Ελλάδα εκτός από Ηράκλειο κ Καβάλα;
κατ αρχήν εύχομαι καλά αποτελέσματα για όλους μας και να έχουμε ευχάριστα μαντάτα!! θέλω να ρωτήσω μήπως ξέρετε πότε περίπου γίνονται οι επόμενες φάσεις προσλήψεων. Συγγνώμη που είμαι λίγο εκτός θέματος
λοιπον τερμα τα ψεματα, ειμαστε στην σελιδα 200 και πρεπει να βγει τωρα
tha prospathisei na mou pei se ligo...molis mathw tha sas pw!! parakalw polu omws na min diareusei sto facebook...
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 04:00:42 pmλοιπον τερμα τα ψεματα, ειμαστε στην σελιδα 200 και πρεπει να βγει τωρα μη νομίζεις!Και η Διαμάντω εδώ κοιτάει!Τώρα που το είδε θα τα βγάλει!!!!!! Πάντως, άντε επιτέλους, το μεσημέρι είπαν!!!!
Παράθεση από: elena_kfx στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 03:00:20 pmtha prospathisei na mou pei se ligo...molis mathw tha sas pw!! parakalw polu omws na min diareusei sto facebook...Μην ανησυχείς ούτε από εμένα...Δεν έχω καν fb...Πάντως το πμ είναι η καλύτερη λύση αν δε βαριέσαι γιατί παρακολουθούν και άτομα που δεν είναι μέλη τι συζήτηση...
Ο Μπρατης στο fb πριν απο 4 ωρες βεβαια εγραψε οτι σημερα οριστικοποιουνται τα κενα και οτι αυριο τοβραδυ η γ φαση .Συγνωμη για την καθυστερηση αλλα τωρα το ειδα