0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 04:06:43 pmΠαράθεση από: elena_kfx στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 03:00:20 pmtha prospathisei na mou pei se ligo...molis mathw tha sas pw!! parakalw polu omws na min diareusei sto facebook...Μην ανησυχείς ούτε από εμένα...Δεν έχω καν fb...Πάντως το πμ είναι η καλύτερη λύση αν δε βαριέσαι γιατί παρακολουθούν και άτομα που δεν είναι μέλη τι συζήτηση...Ουτε εγω fb...Αν θες κανε το καλο να μας πεις γτ θα σπασει η καρδια μας
Παράθεση από: elena_kfx στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 03:00:20 pmtha prospathisei na mou pei se ligo...molis mathw tha sas pw!! parakalw polu omws na min diareusei sto facebook...Μην ανησυχείς ούτε από εμένα...Δεν έχω καν fb...Πάντως το πμ είναι η καλύτερη λύση αν δε βαριέσαι γιατί παρακολουθούν και άτομα που δεν είναι μέλη τι συζήτηση...
tha prospathisei na mou pei se ligo...molis mathw tha sas pw!! parakalw polu omws na min diareusei sto facebook...
Σημερα η
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 04:13:39 pmΠαράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 04:06:43 pmΠαράθεση από: elena_kfx στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 03:00:20 pmtha prospathisei na mou pei se ligo...molis mathw tha sas pw!! parakalw polu omws na min diareusei sto facebook...Μην ανησυχείς ούτε από εμένα...Δεν έχω καν fb...Πάντως το πμ είναι η καλύτερη λύση αν δε βαριέσαι γιατί παρακολουθούν και άτομα που δεν είναι μέλη τι συζήτηση...Ουτε εγω fb...Αν θες κανε το καλο να μας πεις γτ θα σπασει η καρδια μαςego exo fb alla de tha to po...pes apla an einai tetrapsifios....
Παράθεση από: alexgame στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 04:18:57 pmΣημερα η
http://4.bp.blogspot.com/-LGPV1NKBJto/TdpnpV7eZII/AAAAAAAAA1E/sRu2HH5M3Xw/s1600/0koral472.jpg
ΠΕρασαμε τις 200 σελιδες για την παραλληλη..Λετε να περασουμε και τις 300 για τη γ φαση?
Απο χτες δεν ειπαν οτι τρεχει η παραλληλη?Τι εγινε?Εχασε το δρομο?