0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή τοποθέτηση στους συναδέλφους.Αν γνωρίζει κάποιος κάποιον από αυτούς ας ρωτήσει αν είχαν βάλει το κουτάκι της παράλληλης να δούμε τελικά μήπως παίρνουν μόνο από αυτούς!Άντε να βγαίνει και η γ φάση...
Παράθεση από: mairh στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:16:00 amλοιπόν μου είπαν στο υπουργείο οτι μόνο αυτά τους έστειλαν και τα ανάρτησαν δεν έχει βγει καμία ενημέρwση για την επόμενη φάση και οι 6 αυτοί πηγαίνουν σε ένα συγκεκριμένο σχολείο στο μενίδι.Επίσης δεν τους έχουν στείλει ακόμη τα κενά για την γ φάση και αν τους τα στείλουν σήμερα μπορεί να βγει η γ φάση σήμερα αλλιwς από βδομάδα είπε πάντς θα βγει σύντομα.Δεν θα το αντέξω αυτό!!!ΕΛΕΟΣ!!!Έχει καταντήσει αηδία όλο αυτό το από Δευτέρα!!!!!!
λοιπόν μου είπαν στο υπουργείο οτι μόνο αυτά τους έστειλαν και τα ανάρτησαν δεν έχει βγει καμία ενημέρwση για την επόμενη φάση και οι 6 αυτοί πηγαίνουν σε ένα συγκεκριμένο σχολείο στο μενίδι.Επίσης δεν τους έχουν στείλει ακόμη τα κενά για την γ φάση και αν τους τα στείλουν σήμερα μπορεί να βγει η γ φάση σήμερα αλλιwς από βδομάδα είπε πάντς θα βγει σύντομα.
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:19:33 amΠαράθεση από: mairh στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:16:00 amλοιπόν μου είπαν στο υπουργείο οτι μόνο αυτά τους έστειλαν και τα ανάρτησαν δεν έχει βγει καμία ενημέρwση για την επόμενη φάση και οι 6 αυτοί πηγαίνουν σε ένα συγκεκριμένο σχολείο στο μενίδι.Επίσης δεν τους έχουν στείλει ακόμη τα κενά για την γ φάση και αν τους τα στείλουν σήμερα μπορεί να βγει η γ φάση σήμερα αλλιwς από βδομάδα είπε πάντς θα βγει σύντομα.Δεν θα το αντέξω αυτό!!!ΕΛΕΟΣ!!!Έχει καταντήσει αηδία όλο αυτό το από Δευτέρα!!!!!!ειμαι σιγουρη οτι θα βγει σημερα, εκτος αν το χθεσινο προβλημα καθυστερει την γ΄φασηαπο τον μηδενικης ειναι αυτοι?
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:23:02 amΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:19:33 amΠαράθεση από: mairh στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:16:00 amλοιπόν μου είπαν στο υπουργείο οτι μόνο αυτά τους έστειλαν και τα ανάρτησαν δεν έχει βγει καμία ενημέρwση για την επόμενη φάση και οι 6 αυτοί πηγαίνουν σε ένα συγκεκριμένο σχολείο στο μενίδι.Επίσης δεν τους έχουν στείλει ακόμη τα κενά για την γ φάση και αν τους τα στείλουν σήμερα μπορεί να βγει η γ φάση σήμερα αλλιwς από βδομάδα είπε πάντς θα βγει σύντομα.Δεν θα το αντέξω αυτό!!!ΕΛΕΟΣ!!!Έχει καταντήσει αηδία όλο αυτό το από Δευτέρα!!!!!!ειμαι σιγουρη οτι θα βγει σημερα, εκτος αν το χθεσινο προβλημα καθυστερει την γ΄φασηαπο τον μηδενικης ειναι αυτοι?όχι με προυπηρεσία στην θέση 1700 περίπου
ο καψαλ. πριν απο 1 λεπτο εβγαλε στο fb το απογευμα γ φαση πε70 πε60
Παράθεση από: mairh στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:24:03 amΠαράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:23:02 amΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:19:33 amΠαράθεση από: mairh στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:16:00 amλοιπόν μου είπαν στο υπουργείο οτι μόνο αυτά τους έστειλαν και τα ανάρτησαν δεν έχει βγει καμία ενημέρwση για την επόμενη φάση και οι 6 αυτοί πηγαίνουν σε ένα συγκεκριμένο σχολείο στο μενίδι.Επίσης δεν τους έχουν στείλει ακόμη τα κενά για την γ φάση και αν τους τα στείλουν σήμερα μπορεί να βγει η γ φάση σήμερα αλλιwς από βδομάδα είπε πάντς θα βγει σύντομα.Δεν θα το αντέξω αυτό!!!ΕΛΕΟΣ!!!Έχει καταντήσει αηδία όλο αυτό το από Δευτέρα!!!!!!ειμαι σιγουρη οτι θα βγει σημερα, εκτος αν το χθεσινο προβλημα καθυστερει την γ΄φασηαπο τον μηδενικης ειναι αυτοι?όχι με προυπηρεσία στην θέση 1700 περίπουΘέσεις:1730 - 1743 - 1745 - 1731 - 1722 -1738
Τον ρωτανε νουμερα ξερουμε? Καψαλ. ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ