0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MP στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:16:11 pmΔεν υπάρχει καμία πληροφορία γ αριθμό;Πιστεύω ότι δύο είναι τα ενδεχόμενα: ή δεν θα βγει σήμερα ή ο αριθμός θα είναι πολύ απογουτευτικός....Μην ακούω τέτοια...Εχω πιστευω την 3η περίπτωση...Θα βγει σήμερα και ο αριθμός θα μας ταρακουνήσει....
Δεν υπάρχει καμία πληροφορία γ αριθμό;Πιστεύω ότι δύο είναι τα ενδεχόμενα: ή δεν θα βγει σήμερα ή ο αριθμός θα είναι πολύ απογουτευτικός....
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:19:28 pmΠαράθεση από: MP στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:16:11 pmΔεν υπάρχει καμία πληροφορία γ αριθμό;Πιστεύω ότι δύο είναι τα ενδεχόμενα: ή δεν θα βγει σήμερα ή ο αριθμός θα είναι πολύ απογουτευτικός....Μην ακούω τέτοια...Εχω πιστευω την 3η περίπτωση...Θα βγει σήμερα και ο αριθμός θα μας ταρακουνήσει.... Μακάρι Λενάκι να γίνει έτσι ΄πως τα λες γτ έχω χάσει τον ύπνο μου...
καλημερα κ απο μενα την αρρωστη.. τι γελοιοτητα ηταν αυτη με το ζεπ 6 δασκαλοι? χαααχχαχαχα
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:15:37 pmκαλημερα κ απο μενα την αρρωστη.. τι γελοιοτητα ηταν αυτη με το ζεπ 6 δασκαλοι? χαααχχαχαχαπεραστικα κοριτσακι και εγω νιωθω καπως, μπορει να φταιει η ολη κατασταση, φανταζεσαι? με το που μας καλουν αναρρωτικη για ψυχικη οδυνη
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:28:46 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:15:37 pmκαλημερα κ απο μενα την αρρωστη.. τι γελοιοτητα ηταν αυτη με το ζεπ 6 δασκαλοι? χαααχχαχαχαπεραστικα κοριτσακι και εγω νιωθω καπως, μπορει να φταιει η ολη κατασταση, φανταζεσαι? με το που μας καλουν αναρρωτικη για ψυχικη οδυνη σε ευχαριστω κ εσενα κ ολους , μαλλον ιωση ειναι παιδια φοριεται πολυ τελευταια.. κ απο το αγχος κ ολο αυτο ... κατι θα παθαινα δν μπορει
απο οτι λεει ο καψ το ηρακλειο θα παρει στην γ φαση την μεριδα τ λεοντος... μυριζομαι οτι θα πεσει πολυ κουτακι
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:35:31 pmαπο οτι λεει ο καψ το ηρακλειο θα παρει στην γ φαση την μεριδα τ λεοντος... μυριζομαι οτι θα πεσει πολυ κουτακιΝα υποθεσω ότι δεν αναφερει κάτι για τις άλλες περιοχές...
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:38:16 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:35:31 pmαπο οτι λεει ο καψ το ηρακλειο θα παρει στην γ φαση την μεριδα τ λεοντος... μυριζομαι οτι θα πεσει πολυ κουτακιΝα υποθεσω ότι δεν αναφερει κάτι για τις άλλες περιοχές...Κορίτσια να ρωτήσω κάτι;αν θέλετε απαντάτε.Κουτάκι βάλατε;Πιστεύω ότι σε τέτοιες εποχές δουλειά να ναι κ ότι ναι.