0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:35:31 pmαπο οτι λεει ο καψ το ηρακλειο θα παρει στην γ φαση την μεριδα τ λεοντος... μυριζομαι οτι θα πεσει πολυ κουτακιΝα υποθεσω ότι δεν αναφερει κάτι για τις άλλες περιοχές...
απο οτι λεει ο καψ το ηρακλειο θα παρει στην γ φαση την μεριδα τ λεοντος... μυριζομαι οτι θα πεσει πολυ κουτακι
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:38:16 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:35:31 pmαπο οτι λεει ο καψ το ηρακλειο θα παρει στην γ φαση την μεριδα τ λεοντος... μυριζομαι οτι θα πεσει πολυ κουτακιΝα υποθεσω ότι δεν αναφερει κάτι για τις άλλες περιοχές...ναι...
Παράθεση από: MP στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:43:55 pmΠαράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:38:16 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:35:31 pmαπο οτι λεει ο καψ το ηρακλειο θα παρει στην γ φαση την μεριδα τ λεοντος... μυριζομαι οτι θα πεσει πολυ κουτακιΝα υποθεσω ότι δεν αναφερει κάτι για τις άλλες περιοχές...Κορίτσια να ρωτήσω κάτι;αν θέλετε απαντάτε.Κουτάκι βάλατε;Πιστεύω ότι σε τέτοιες εποχές δουλειά να ναι κ ότι ναι.
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:38:16 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:35:31 pmαπο οτι λεει ο καψ το ηρακλειο θα παρει στην γ φαση την μεριδα τ λεοντος... μυριζομαι οτι θα πεσει πολυ κουτακιΝα υποθεσω ότι δεν αναφερει κάτι για τις άλλες περιοχές...Κορίτσια να ρωτήσω κάτι;αν θέλετε απαντάτε.Κουτάκι βάλατε;Πιστεύω ότι σε τέτοιες εποχές δουλειά να ναι κ ότι ναι.
Κ εγώ έβαλα αλλά είμαι πολύ πίσω δεν έχω ελπίδες για φέτος........Δυστυχώς
Καλημέρα σας, παρακολουθώ μέρες το forum ή μάλλον καίγομαι κ εγώ όλη μέρα εδώ, είμαι και εγώ δασκάλα .είμαιμαι στον πίνακα μηδενικής το 1860 λέτε να καταφέρω να μπω κάπου; έχω αρχίσει και αγχώνομαι πολύ , είδα τώρα το ΖΕΠ μόοοοοοοοοοοοοονο 6; τι θα κάνουμε;
εγω δεν εβαλα κουτακι, εβαλα ομως 20 περιοχες πρεπει να ειμαι κοντα στο σπιτι μου, για ειδικους λογους