0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:31:16 pmΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:25:56 pmΚάποιος στους νηπιαγωγούς πήρε τηλέφωνο και του είπαν αργά το βράδυ αλλιώς Δευτέρα!!!!ΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! Θέλω να κλάψω και να τα σπάσω όλα Επειδή και γω κάπως έτσι νιώθω, ψήνεστε να πάμε κάνα μπουζούκι να βγάλουμε τα απωθημένα μας;;;;;
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:25:56 pmΚάποιος στους νηπιαγωγούς πήρε τηλέφωνο και του είπαν αργά το βράδυ αλλιώς Δευτέρα!!!!ΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! Θέλω να κλάψω και να τα σπάσω όλα
Κάποιος στους νηπιαγωγούς πήρε τηλέφωνο και του είπαν αργά το βράδυ αλλιώς Δευτέρα!!!!ΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:38:15 pmΠαράθεση από: alexgame στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:36:25 pmΚι εγω εχω προβλημα με τη διαυγεια δεν μπαινει κι απο fb τιποτα νεκρικη σιγηΣτα υπολοιπα υπουργεια μπαινει κανονικα...το τσεκαραΤο διαύγεια έχει προβλήματα συνεχώς σήμερα!Ελπίζω να είναι για καλό..
Παράθεση από: alexgame στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:36:25 pmΚι εγω εχω προβλημα με τη διαυγεια δεν μπαινει κι απο fb τιποτα νεκρικη σιγηΣτα υπολοιπα υπουργεια μπαινει κανονικα...το τσεκαρα
Κι εγω εχω προβλημα με τη διαυγεια δεν μπαινει κι απο fb τιποτα νεκρικη σιγη
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:39:15 pmΠαράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:38:15 pmΠαράθεση από: alexgame στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:36:25 pmΚι εγω εχω προβλημα με τη διαυγεια δεν μπαινει κι απο fb τιποτα νεκρικη σιγηΣτα υπολοιπα υπουργεια μπαινει κανονικα...το τσεκαραΤο διαύγεια έχει προβλήματα συνεχώς σήμερα!Ελπίζω να είναι για καλό.. Στα αλλα υπουργεια μπαινει κανονικα μονο η Διαμαντω εχει προβλημα
Δεν καταλαβαινω γιατι ο Μπρατης ειναι εξαφανισμενος δευτερη μερα σημερα
Εγω μπαινω στο διαυγεια κανονικα...
Παιδιά, μακάρι να βγω λάθος αλλά επειδή μεσολαβεί σαβ/κο, θα αργήσουν να βγάλουν γιατί όσους πάρουν, θα χουν χρόνο να πάνε οπουδήποτε.