0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα ρε παιδιά, αφού τα κενά όσων έκαναν αίτηση για σύνταξη από Αύγουστο και μετά, θα βγουν Οκτώβρη. Πως στο καλό κάλυψαν θέσεις που ακόμα θεωρείται ότι δουλέυει κάποιος δάσκαλος;;; Εδώ δεν έχουν καλύψει κενά που υπάρχουν και είναι γνωστά μήνες τώρα. Λέτε να προνόησαν για κενά που ΘΑ βγουν και να τα κάλυψαν κιόλας;;; Αυτή την εντύπωση σας δίνει η οργάνωσή τους;;;;; Μην τρελαθούμε!!!!!!
θυμαται κανεις τι αριθμο ειχε πει ο μπρατης για γ φαση? κατι νομιζω ειχε πει
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 03:20:13 pmθυμαται κανεις τι αριθμο ειχε πει ο μπρατης για γ φαση? κατι νομιζω ειχε πει Γύρω στους 500 νομίζω και ο Καψαλάκης είχε πει λίγο πάνω από 500.
Adria ξεκινα οποτε θες.Μακρια ομως απο το πληκτρολογιο μην εχεις και αλλα
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 03:26:03 pmΠαράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 03:20:13 pmθυμαται κανεις τι αριθμο ειχε πει ο μπρατης για γ φαση? κατι νομιζω ειχε πει Γύρω στους 500 νομίζω και ο Καψαλάκης είχε πει λίγο πάνω από 500.μπορουμε απο τωρα να αρχισουμε τα κλαματα ή πρεπει να ολοκληρωθει το δραμα και μετα?
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 03:29:10 pmΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 03:26:03 pmΠαράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 03:20:13 pmθυμαται κανεις τι αριθμο ειχε πει ο μπρατης για γ φαση? κατι νομιζω ειχε πει Γύρω στους 500 νομίζω και ο Καψαλάκης είχε πει λίγο πάνω από 500.μπορουμε απο τωρα να αρχισουμε τα κλαματα ή πρεπει να ολοκληρωθει το δραμα και μετα? Δεν χρειάζεται τίποτα, μόνο ψυχραιμία!Εγώ θα συνεχίζω να τραγουδάω "Ποτέ μην λες ποτέ, δεν ξέρεις τι γίνεται"!!!Ευτυχώς που δεν ακούγομαι... Άντε σύντομα να χοροπηδάμε που θα βλέπουμε τα ονοματάκια μας γραμμένα στην γ φάση!