0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 04:24:53 pmΟι νηπιαγωγοί κάνουν γαμήλιο πάρτυ και εμείς σε λίγο θα φέρουμε καφέ και βουτήματα...Χαίρομαι για τα παιδιά, αλλά λυπάμαι συγχρόνως για τον αριθμό των δασκάλων!Κρίμα, αλλά πραγματικά πίστευα ότι θα είμαι ίσως στην γ φάση!Θα δείξει...εσυ και η adria θα μας αποχαιρετησετε σιγουρα αποψε..
Οι νηπιαγωγοί κάνουν γαμήλιο πάρτυ και εμείς σε λίγο θα φέρουμε καφέ και βουτήματα...Χαίρομαι για τα παιδιά, αλλά λυπάμαι συγχρόνως για τον αριθμό των δασκάλων!Κρίμα, αλλά πραγματικά πίστευα ότι θα είμαι ίσως στην γ φάση!Θα δείξει...
ηρθα κ εγω 567? καλα λεγανε γυρω στους 500 περαστικα μας!!
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 04:33:40 pmηρθα κ εγω 567? καλα λεγανε γυρω στους 500 περαστικα μας!!τώρα σε σκεφτόμουν!!!!Θα δείξει, Εύη μου,τι θα γίνει!Περιμένουμε τώρα...
χωρις να θελω να πληγωσω κανεναν και να πικρανω κοσμο, κ εγω στου 855 ειμαι θεση τωρα(βασω κ εσυ πιο πανω απο μενα, με ολους αυτους π εχουν φυγει), αλλα για αλλη μια φορα επιβεβαιωθηκε ο καψ για 500 και κατι προσληψεις, για να τελειωνουμε με το παραμυθι αυτο, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΔΟΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Τ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ , κ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ ειχε πει οτι ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ Τ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ!!! λοιπον δυσκολα ακομα κ αν δεν εχουν ανοιξει περιοχες και δεν εχουν βαλει κουτακι να προσπερασει το συστημα 300+ ατομα για ν αφτασει σε εμας που ειμαστε στον μηδενικης αλλα πολυ ψηλα, ποσο μαλλον να αγγιξει την μεση τ πινακα.. ασ ειμαστε ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΠΛΕΟΝ.. τα πραγματα ειναι παρα πολυ ασχημα, ετσι οπωσ τα εκαναν!! οι συγκεκριμενοι θελουν κλειστα σχολεια κ στα αποτετοια τους αν θα μαθουν τα παιδια γραμματα ή οχι.. εμας λυπαμε που εχουμε αρρωστησει με ολο αυτο!!
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 04:43:55 pmχωρις να θελω να πληγωσω κανεναν και να πικρανω κοσμο, κ εγω στου 855 ειμαι θεση τωρα(βασω κ εσυ πιο πανω απο μενα, με ολους αυτους π εχουν φυγει), αλλα για αλλη μια φορα επιβεβαιωθηκε ο καψ για 500 και κατι προσληψεις, για να τελειωνουμε με το παραμυθι αυτο, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΔΟΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Τ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ , κ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ ειχε πει οτι ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ Τ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ!!! λοιπον δυσκολα ακομα κ αν δεν εχουν ανοιξει περιοχες και δεν εχουν βαλει κουτακι να προσπερασει το συστημα 300+ ατομα για ν αφτασει σε εμας που ειμαστε στον μηδενικης αλλα πολυ ψηλα, ποσο μαλλον να αγγιξει την μεση τ πινακα.. ασ ειμαστε ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΠΛΕΟΝ.. τα πραγματα ειναι παρα πολυ ασχημα, ετσι οπωσ τα εκαναν!! οι συγκεκριμενοι θελουν κλειστα σχολεια κ στα αποτετοια τους αν θα μαθουν τα παιδια γραμματα ή οχι.. εμας λυπαμε που εχουμε αρρωστησει με ολο αυτο!!Στη δ φαση ομως θα σαι πρωτη μουρη