0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δημήτρης ΜπράτηςΠΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΣ ΥΠΝΟΣ;;;;;; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ;;;; ΑΓΩΝΙΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ .ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...Τον σιχάθηκα πια αυτόν τον δημαγωγικό λόγο...
Παράθεση από: julie_v στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 05:53:01 pmΔημήτρης ΜπράτηςΠΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΣ ΥΠΝΟΣ;;;;;; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ;;;; ΑΓΩΝΙΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ .ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...Τον σιχάθηκα πια αυτόν τον δημαγωγικό λόγο...Στο δρομο για τα Τζουμερκα εχει internet?
giannis: se 20 lepta tha bgei. . .. syntonisteite synadelfoi ,. . . . ante me to kaloαπο το chat του neadaskalvn.Μιλησε λεει με υπουργειο
Παράθεση από: alexgame στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 05:57:21 pmΠαράθεση από: julie_v στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 05:53:01 pmΔημήτρης ΜπράτηςΠΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΣ ΥΠΝΟΣ;;;;;; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ;;;; ΑΓΩΝΙΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ .ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...Τον σιχάθηκα πια αυτόν τον δημαγωγικό λόγο...Στο δρομο για τα Τζουμερκα εχει internet?Πλακα κανω οντως και στη δευτεροβαθμια θελουν ενα Μπρατη το εγραχαν στο FB
πέρασαν τα 20 λεπτά!!!!!!!!!!!Δεν μπορώ να μείνω άλλο!Γεια σας!
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 06:07:07 pmπέρασαν τα 20 λεπτά!!!!!!!!!!!Δεν μπορώ να μείνω άλλο!Γεια σας!xxaxaxax πηγαινε στην δουλεια σ βασω προφανως το υπουργειο θα εννοουσε σε 20 λεπτα μετα τις 12