0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ανησύχησα γιατί το πρωί πήγα στη δευτεροβάθμια της περιοχής μου και ο υπάλληλος μου είπε ότι είναι πιθανό να μας καλέσουν και πριν την ολοκλήρωση των ενστάσεων και ότι κάτι τέτοιο έχει γίνει στο παρελθόν. Εμένα μου φάνηκε παράλογο αλλά τι να πω...;
Στο Χαλάνδρι μου το είπε ένας υπάλληλος ενώ κάποιος άλλος μου είπε ότι δε θα έχω πρόβλημα, χωρίς να δεσμεύεται. Μετά πήγα στο υπουργείο και μου είπαν ότι δεν το βλέπουν πιθανό για την επόμενη εβδομάδα αλλά σε κάθε περίπτωση καλό είναι να αφήσω μία εξιουσιοδότηση. Τι να πω; Έχω σκάσει...
Παιδιά για άλλη μια φορά βοήθεια.Κανόνισα να πάω διακοπές σε νησί το οποίο διαθέτει διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 18-24 Αυγούστου. Να το ακυρώσω;Πήρα τηλ και στη διεύθυνση του νησιού και στη διεύθυνση της περιοχής μου και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορώ να τα καταθέσω στο νησί, το πτυχίο και την ταυτότητα.Όμως, αν τυχόν διοριστώ από φέτος και χρειαστoούν εξετάσεις ιατρικές ή άλλα χαρτιά, μετά θα πρέπει να τρέχω στη Ζάκυνθο να τα καταθέσω;24 Αυγούστου δεν είναι νωρίς; Ευχαριστώ..τα ιατρικα τα καταθετεις στη δ/θμια διορισμου και οχι στη δ/θμια καταθεσης της αιτησης
marsa, τους πίνακες ποιανών ειδικοτήτων εννοείς; Δεν καταλαβαίνω...