0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καποιο link που να λέει ποιεσ τροφεσ επιτρέπονται κ ποιεσ απαγορεύονται να τρώνε τ παιδάκια στο σχολείο...η νηπιαγωγόσ τησ κόρησ μου εκανε το καθήκον τησ λέγοντασ οτι δε πρεπει να φέρνουμε κρουασαν στο σχολείο κ μονο που δεν την έδειραν καποιςσ μητέρεσ λέγοντασ την οτι αυτεσ είναι μάνεσ κ θα αποφασίσουν τι θα τρώνε τα παιδια τουσ...
Τους γονείς δεν τους πιανεις πουθενά. Την βόλεψή τους κοιτάνε οι περισσότεροι ή δεν μπορούν να επιβληθούν στα παιδιά τους. Γι αυτο με το μαλακό κ καλύτερα να προσεγγίσουμε τα παιδιά να καταλάβουν τα ίδια τι πρέπει να τρώνε.
Παράθεση από: xriskids στις Σεπτέμβριος 20, 2011, 12:29:54 μμΤους γονείς δεν τους πιανεις πουθενά. Την βόλεψή τους κοιτάνε οι περισσότεροι ή δεν μπορούν να επιβληθούν στα παιδιά τους. Γι αυτο με το μαλακό κ καλύτερα να προσεγγίσουμε τα παιδιά να καταλάβουν τα ίδια τι πρέπει να τρώνε.Επειδή έχω παιδιά σε νηπιαγωγείο βρίσκω την τοποθέτησή σου λίγο υπερβολική και φυσικά λαθεμένη γενίκευση.Είναι διαφορετική η μόνιμη αδιαφορία που μπορεί να μοιάζει με την περίπτωση της απάντησης στην AnnaB και διαφορετική η περιστασιακή δυσκολία ή "δυσκολία" προμήθευσης σωστού και υγιεινού κολατσιού για τα παιδιά.
Αποφασίστε... Στο "δικό" μου νηπιαγωγείο απαγορεύονται τα γλυκά."και αν φτιάξω έγω το κέικ;" ρώτησα, η απάντηση: να μην έχει σοκολάτα και πολύ ζάχαρη γιατί μπλα μπλαΆρα τα κουλουράκια αποκλείονται...Η "περιστασιακή δυσκολία" δεν υπονοεί συνήθεια.Και κανένας δεν έχει δικαίωμα να προεξοφλεί ότι το κάνω για "την βόλεψή μου".Το τι είναι εύκολο και προφανές είναι υποκειμενικό.