0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και όλα αυτά ΑΦΟΥ έφαγαν οι αποσπασμένοι στα ΙΕΚ την πίκρα με τις 500 αιτήσεις εκπαιδευτών που έπρεπε μάλιστα να τις καταχωρήσουν κιόλας σε καινούργιο σύστημα (και τις καταχώρησαν).
Το παλιό σύστημα είναι το γνωστό που όλοι όσοι έχουν δουλέψει σε ΙΕΚ το γνωρίζουν, το ίδιο και οι διευθυντές. Το καινούργιο είναι απλά καινούργιο, κάπως πιο πολύπλοκο (κατά τη γνώμη μου) και δεν ήταν κανένας εξοικειωμένος για να τα περάσει όλα με ταχύτητα. Φαντάζομαι ότι οι συνάδελφοι που είναι αποσπασμένοι φέτος σε ΙΕΚ (εγώ δεν είμαι ευτυχώς) καταλαβαίνουν τι εννοώ. Και φανταστείτε τι έγινε σε ΙΕΚ με δύο αποσπασμένους (είναι πολλά αυτά τα ΙΕΚ).Και όλα αυτά εις μάτην... αυτό κυρίως.
Ήρθε η ώρα να καταλάβουν και οι απεσπασμένοι καθηγητές των ΙΕΚ, τι σημαίνει δουλειά. Και όποιος δεν θέλει, μπορεί του χρόνου να πάει στο σχολείο της οργανικής του και να κάνει κανονικά τις 21 (ίσως και παραπάνω) εβδομαδιαίες ώρες μαθήματος...
Παράθεση από: Alice6 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:59:41 pmΤο παλιό σύστημα είναι το γνωστό που όλοι όσοι έχουν δουλέψει σε ΙΕΚ το γνωρίζουν, το ίδιο και οι διευθυντές. Το καινούργιο είναι απλά καινούργιο, κάπως πιο πολύπλοκο (κατά τη γνώμη μου) και δεν ήταν κανένας εξοικειωμένος για να τα περάσει όλα με ταχύτητα. Φαντάζομαι ότι οι συνάδελφοι που είναι αποσπασμένοι φέτος σε ΙΕΚ (εγώ δεν είμαι ευτυχώς) καταλαβαίνουν τι εννοώ. Και φανταστείτε τι έγινε σε ΙΕΚ με δύο αποσπασμένους (είναι πολλά αυτά τα ΙΕΚ).Και όλα αυτά εις μάτην... αυτό κυρίως.να σε ρωτησω, η εισαγωγη των στοιχειων των εκπαιδευτων γινεται σε συστημα που ενημερωνει το ιδεκε η απλα ενημερωνεται καποιο συστημα στο ιεκ για να γνωριζει ο διευθυντης τα στοιχεία??
Εγώ αναφέρομαι στους απεσπασμένους που εκτελούν χρέη γραμματέα στα ΙΕΚ. Αυτοί άλλωστε αποσπώνται εκεί με τη θέλησή τους και μέχρι τώρα ήταν και υπεράριθμοι. Τώρα, που έχουν μείνει 2-3 ανά ΙΕΚ, έχουν αρχίσει να γκρινιάζουν...
Παράθεση από: leontokardos στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 09:29:46 pmΕγώ αναφέρομαι στους απεσπασμένους που εκτελούν χρέη γραμματέα στα ΙΕΚ. Αυτοί άλλωστε αποσπώνται εκεί με τη θέλησή τους και μέχρι τώρα ήταν και υπεράριθμοι. Τώρα, που έχουν μείνει 2-3 ανά ΙΕΚ, έχουν αρχίσει να γκρινιάζουν...Αυτό το "με τη θέλησή τους" με σκοτώνει.... κάποιοι από εμάς μπορεί να είχαν ως μοναδική επιλογή τα ΙΕΚ για να είναι κοντά στην οικογένειά τους. Επίσης, μην τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι.... ξέρω συναδέλφους (κι εμένα μαζί) που έχουν δουλέψει πάρα πολύ σαν γραμματεία στα δημόσια ΙΕΚ (και άλλους που δεν έκαναν τίποτα, αλλά μήπως αυτό δεν γίνεται παντού???- ακόμα και στον ιδιωτικό τομέα....). Πχ, πέρσυ στο ΙΕΚ που δούλευα, είχαμε έναν συνάδελφο που πήγε πολλά Σάββατα για να ολοκληρώσει δουλειές του ΙΕΚ, είχαμε και συνάδελφο που έλεγε (μπροστά σε κόσμο, εκπαιδευτές, γονείς μαθητών κλπ) "ουφ, σήμερα δεν προλάβαμε ούτε εφημερίδα να διαβάσουμε" (και το εννοούσε). Και όταν του είπα ότι "ξέρεις, είναι φυσιολογικό να μην έχεις προλάβει να διαβάσεις εφημερίδα, δεν είσαι γι αυτό εδώ", μου απάντησε ότι αυτός δεν κρίνει ότι με τα λεφτά που του δίνει το ελληνικό δημόσιο οφείλει να κάνει κάτι παραπάνω.... Πάντως μη βγάζεις κακία, κάποιοι από εμάς που όντως δουλεύαμε όπως οφείλαμε δεν νοιώθουμε και πολύ καλά...
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 08:02:03 pmΠαράθεση από: Alice6 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:59:41 pmΤο παλιό σύστημα είναι το γνωστό που όλοι όσοι έχουν δουλέψει σε ΙΕΚ το γνωρίζουν, το ίδιο και οι διευθυντές. Το καινούργιο είναι απλά καινούργιο, κάπως πιο πολύπλοκο (κατά τη γνώμη μου) και δεν ήταν κανένας εξοικειωμένος για να τα περάσει όλα με ταχύτητα. Φαντάζομαι ότι οι συνάδελφοι που είναι αποσπασμένοι φέτος σε ΙΕΚ (εγώ δεν είμαι ευτυχώς) καταλαβαίνουν τι εννοώ. Και φανταστείτε τι έγινε σε ΙΕΚ με δύο αποσπασμένους (είναι πολλά αυτά τα ΙΕΚ).Και όλα αυτά εις μάτην... αυτό κυρίως.να σε ρωτησω, η εισαγωγη των στοιχειων των εκπαιδευτων γινεται σε συστημα που ενημερωνει το ιδεκε η απλα ενημερωνεται καποιο συστημα στο ιεκ για να γνωριζει ο διευθυντης τα στοιχεία??Το σύστημα το βλέπει απευθείας το ΙΔΕΚΕ (ή έστω με κάποια οριστικοποίηση, πάντως είναι σύστημα που πάει κατευθείαν στη μηχανογράφηση του ΙΔΕΚΕ).
στο ΙΕΚ που ήμουν εγώ έγινε το εξής: Ήμασταν 4 αποσπασμένοι μέχρι τον Μάρτιο, οι δύο δουλεύαμε, οι άλλοι δύο στην κοσμάρα τους (ο ένας μάλιστα προκλητικότατος, έβγαζε αποκλειστικά και μόνο φωτοτυπίες και δήλωνε αδιάφορος)........Αντίθετα, ο συνάδελφος που δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα στο ΙΕΚ και πηγαίνοντας στη ΓΓΔ