0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 08:26:31 pmΠαράθεση από: stroumfaki στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 07:17:05 pmΔεν παιζει ρολο αν ειναι καποια προισταμενη η οχι!Μπορει καλλιστα να εργαστει στο ολοημερο!Οσο για τις γραφειοκρατικες διαδικασιες δεν ειναι και κατι φοβερο!Μάλλον δεν έχεις δει γραφειοκρατικές δουλειές νηπιαγωγείου που έχει κ τα οικονομικά ξεχωριστά από το δημοτικό γιαυτό το λες αυτο. Δεν είναι υποχρεωτικό να πάει η προισταμένη στο κλασικό απλά πιστεύω ότι είναι ένας τρόπος που μπορεί να διευκολύνει....Είναι άγραφος νόμος οι προισταμένες να είναι στο κλασικό για λόγους διευκόλυνσης όπως λες, αλλά υπάρχουν πολλές προισταμένες (και με τα οικονομικά) που παράλληλα είναι στο ολοήμερο.Όσο για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, φροντίζουν να πηγαίνουν στο εργασιακό τους ωράριο και όχι στο διδακτικό και όλα γίνονται..
Παράθεση από: stroumfaki στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 07:17:05 pmΔεν παιζει ρολο αν ειναι καποια προισταμενη η οχι!Μπορει καλλιστα να εργαστει στο ολοημερο!Οσο για τις γραφειοκρατικες διαδικασιες δεν ειναι και κατι φοβερο!Μάλλον δεν έχεις δει γραφειοκρατικές δουλειές νηπιαγωγείου που έχει κ τα οικονομικά ξεχωριστά από το δημοτικό γιαυτό το λες αυτο. Δεν είναι υποχρεωτικό να πάει η προισταμένη στο κλασικό απλά πιστεύω ότι είναι ένας τρόπος που μπορεί να διευκολύνει....
Δεν παιζει ρολο αν ειναι καποια προισταμενη η οχι!Μπορει καλλιστα να εργαστει στο ολοημερο!Οσο για τις γραφειοκρατικες διαδικασιες δεν ειναι και κατι φοβερο!
Δεν υπαρχει αγραφος νομος αλλα αγραφη βλακεια!!Οι περισσοτερες δεν γνωριζουν ουτε τα δικαιωματα τους!Πανε σαν τα προβατα για σφαγη!!
Δε μού'χει τύχει.Όμως, όσες αντίστοιχες περιπτώσεις ξέρω η επιλογή γίνεται ανάλογα με την προϋπηρεσία.Πρώτη επιλέγει η αρχαιότερη, 2η αυτή με την αμέσως λιγότερη προϋπηρεσία και ούτω καθεξής.
εγώ δε μίλησα για άγραφο νόμο
Υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες, οι οποίοι δεν είναι απαραίτητο να είναι κοινώς αποδεκτοί.Από τη στιγμή που δεν μπορεί να βρεθεί λύση με συννενόηση, ή θα καθορίσει η προϊσταμένη (ως -ας πούμε- διοιηκητικά ανώτερη) ή θα κάνετε κλήρωση και ό,τι τύχει στην κάθε μία.
Παράθεση από: alexel στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 11:54:53 pmΔε μού'χει τύχει.Όμως, όσες αντίστοιχες περιπτώσεις ξέρω η επιλογή γίνεται ανάλογα με την προϋπηρεσία.Πρώτη επιλέγει η αρχαιότερη, 2η αυτή με την αμέσως λιγότερη προϋπηρεσία και ούτω καθεξής.Ποιος έθεσε την αρχαιότητα ως κριτήριο; Και αν οι δύο (για παράδειγμα) αρχαιότερες επιλέγουν το κλασικό τι γίνεται; Η εγκύκλιος που αφορά τη λειτουργία και τον προγραμματισμό, πάντως σεν αναφέρει πουθενά την αρχαιότητα σχετικά με την επιλογή του τμήματος, αντίθετα αναφέρει πως οι θέσεις είναι ενιαίες και όλες οι νηπιαγωγοί ισότιμες.
Παράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 04:04:33 pmΥπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες, οι οποίοι δεν είναι απαραίτητο να είναι κοινώς αποδεκτοί.Από τη στιγμή που δεν μπορεί να βρεθεί λύση με συννενόηση, ή θα καθορίσει η προϊσταμένη (ως -ας πούμε- διοιηκητικά ανώτερη) ή θα κάνετε κλήρωση και ό,τι τύχει στην κάθε μία.Συγνώμη που επιμένω, αλλά θα το ξαναπώ (γιατί είμαι απόλυτα σίγουρη γι'αυτό που λέω) μόνο η σχολική σύμβουλος μπορεί να επέμβει.Ούτε το γραφείο, ούτε η προισταμένη και ας είναι διοικητικά ανώτερη...
Παράθεση από: alexel στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 11:54:53 pmΔε μού'χει τύχει.Όμως, όσες αντίστοιχες περιπτώσεις ξέρω η επιλογή γίνεται ανάλογα με την προϋπηρεσία.Πρώτη επιλέγει η αρχαιότερη, 2η αυτή με την αμέσως λιγότερη προϋπηρεσία και ούτω καθεξής.Ποιος έθεσε την αρχαιότητα ως κριτήριο; Και αν οι δύο (για παράδειγμα) αρχαιότερες επιλέγουν το κλασικό τι γίνεται;
Παράθεση από: AnnaB στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 03:51:40 pmΠαράθεση από: alexel στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 11:54:53 pmΔε μού'χει τύχει.Όμως, όσες αντίστοιχες περιπτώσεις ξέρω η επιλογή γίνεται ανάλογα με την προϋπηρεσία.Πρώτη επιλέγει η αρχαιότερη, 2η αυτή με την αμέσως λιγότερη προϋπηρεσία και ούτω καθεξής.Ποιος έθεσε την αρχαιότητα ως κριτήριο; Και αν οι δύο (για παράδειγμα) αρχαιότερες επιλέγουν το κλασικό τι γίνεται; Δεν είναι δυνατόν και οι δυο να είναι αρχαιότερες, γιατί απλά η μια θα είναι αρχαιότερη της άλλης,έστω και για μια μέρα.Αν 1% τύχει να έχουν ακριβώς την ίδια προϋπηρεσία, επιλέγει πρώτη αυτή που έχει το μεγαλύτερο βαθμό πτυχίου.
Παράθεση από: AnnaB στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 03:51:40 pmΠαράθεση από: alexel στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 11:54:53 pmΔε μού'χει τύχει.Όμως, όσες αντίστοιχες περιπτώσεις ξέρω η επιλογή γίνεται ανάλογα με την προϋπηρεσία.Πρώτη επιλέγει η αρχαιότερη, 2η αυτή με την αμέσως λιγότερη προϋπηρεσία και ούτω καθεξής.Ποιος έθεσε την αρχαιότητα ως κριτήριο; Και αν οι δύο (για παράδειγμα) αρχαιότερες επιλέγουν το κλασικό τι γίνεται; Η εγκύκλιος που αφορά τη λειτουργία και τον προγραμματισμό, πάντως σεν αναφέρει πουθενά την αρχαιότητα σχετικά με την επιλογή του τμήματος, αντίθετα αναφέρει πως οι θέσεις είναι ενιαίες και όλες οι νηπιαγωγοί ισότιμες.Ακριβώς έτσι αναφερει η εγκυκλιος. Οι θεσεις ειναι ενιαιες. Κ κατα τη γνωμη μου αν υπαρχει καλη θεληση μπορει να γινει ετσι η "μοιρασια" με συζητηση ωστε να εξυπηρετουνται ολοι. Γιαυτο ανεφερα οτι εαν π.χ. η κοπελα που ειναι προισταμενη γινεται να αναλαβει το κλασικο (εφοσον κ οι αλλες κοπελες δεν εχουν καποιο ιδιαιτερο θεμα) καμια φορα βολευει γιατι εκεινη εχει κ τα γραφειοκρατικα. Τωρα εαν θελουν δυο το ιδιο τμημα...κληρωση. Δυστυχως εχω δει σε νηπιαγωγειο νηπιαγωγους να επικαλουνται την αρχαιοτητα κ να μην ακουνε κανεναν!!