0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: argen στις Νοεμβρίου 13, 2011, 12:46:05 pmΚαλημέρα συνάδελφοι! Γνωρίζετε μήπως τι συνέβει με την ιστοσελίδα moria.de ?? που ειχε τα μορια των σχολειων κάθε διεύθυνσης? Είχα link στα Αγαπημένα μου αλλά δεν μου ανοιγει πλέον την ιστοσελίδα.Αν μπορεί κάποιος ας γράψει το link για να μπω.Ευχαριστώ!ήταν στο http://moriade.comli.com/ αλλά άλλαξε διεύθυνση και είναι πλέον http://moriade.co.cc/
Καλημέρα συνάδελφοι! Γνωρίζετε μήπως τι συνέβει με την ιστοσελίδα moria.de ?? που ειχε τα μορια των σχολειων κάθε διεύθυνσης? Είχα link στα Αγαπημένα μου αλλά δεν μου ανοιγει πλέον την ιστοσελίδα.Αν μπορεί κάποιος ας γράψει το link για να μπω.Ευχαριστώ!
Ερώτηση1) Ένας νεοδιόριστος του 2010 μπορεί να κάνει αίτηση για οριστική τοποθέτηση ζητώντας να τοποθετηθεί σε οργανική άλλης περιοχής εντός του ίδιου ΠΥΣΔΕ, δηλαδή να ζητήσει να τοποθετηθεί οριστικά σε σχολείο της Α΄περιοχής αντί της Δ ; Αν γίνει αυτό θεωρείται ότι ξεχρεώνει τον τρίτο χρόνο;2) Αν νεοδιόριστος του 2010 δεν κάνει αίτηση για οριστική τοποθέτηση τί μπορεί να συμβεί; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Παράθεση από: farmas στις Νοεμβρίου 12, 2011, 06:04:43 pmΠαράθεση από: gf στις Νοεμβρίου 12, 2011, 05:19:43 pmΕάν κάποιος επιθυμεί βελτίωση εντός του ιδίου ΠΥΣΔΕ τώρα πρέπει να υποβάλλει αίτηση;Ναι, πάνω στην αίτηση θα γράψεις "Μόνο για βελτίωση θέσης" αν επιθυμείς μόνο βελτίωση, ή "και για βελτίωση θέσης" αν θέλεις να κάνεις αίτηση και για μετάθεση.Με κόκκινο στυλό θα το γράψεις. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε πέρσι στην Δευτεροβάθμιά μουΚαι μια τελευταία ερώτηση, αν κάνεις αίτηση μόνο για βελτίωση μπορείς τελικά να επιλέξεις να μείνεις στην οργανική σου;
Παράθεση από: gf στις Νοεμβρίου 12, 2011, 05:19:43 pmΕάν κάποιος επιθυμεί βελτίωση εντός του ιδίου ΠΥΣΔΕ τώρα πρέπει να υποβάλλει αίτηση;Ναι, πάνω στην αίτηση θα γράψεις "Μόνο για βελτίωση θέσης" αν επιθυμείς μόνο βελτίωση, ή "και για βελτίωση θέσης" αν θέλεις να κάνεις αίτηση και για μετάθεση.Με κόκκινο στυλό θα το γράψεις. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε πέρσι στην Δευτεροβάθμιά μου
Εάν κάποιος επιθυμεί βελτίωση εντός του ιδίου ΠΥΣΔΕ τώρα πρέπει να υποβάλλει αίτηση;
Γειά σας παιδιά,bitch, ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά σου.Με την αίτηση μετάθεσης, πρέπει να υποβάλλω μαζί ΟΛΕΣ τις πράξεις ανάληψης προυπηρεσίας; (ωρομισθία, αναπλήρωση, μόνιμος). Την χρονιά διορισμού η ΔΔΕ που τα προσκόμισα όλα αυτά έβγαλε αναγνώριση προϋπηρεσίας, όπου βέβαια δεν φαίνονται μόρια δυσμενών. Πάλι να ζητήσω από όλα τα σχολεία που πέρασα να μου στείλουν τις πράξεις ανάληψης; Κάθε χρονιά όλοι αυτή τη γραφειοκρατία κάνουμε;Ευχαριστώ