0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν και δεν έχω παρακολουθήσει αναλυτικά τι έχει συμβεί θα πως το εξης:Τα όποια αρνητικά στοιχεία που θα μπορούσε να προσάψει κάποιος στο μέλος bitch τα επισκιάζει η ατελείωτη διάθεση της για προσφορά προς τους υπόλοιπους συναδέλφους. Σπάνια συναντάς συνέλληνες που έχουν αυτό το χαρακτηριστικό: την ανιδιοτελή και ατέρμονη διάθεση για προσφορά!..., όπως και μια καλή αίσθηση του χιούμορ..., ..., και δεν θα έπρεπε την θέση του την καταλάβει η πίκρα...
Η συναδελφος bitch επεστρεψε και σιγουρα θα δωσει τα "φωτα πορειας" σε οσους τα χρειαζονται. Η παρεξήγηση εχει λήξει και παρακαλω πολυ να επανελθουμε αμέσως στο θέμα.Η αποψη του καθε μελους ειναι απολυτως σεβαστη και ετσι πρεπει να μαθουμε να την αντιμετωπιζουμε. Αποψεις χωρις προσωπικες αναφορες, ειρωνειες κλπ αλλα και παντα συμφωνα με τους ορους χρησης. Μένουμε στην αναφορα σε πραγματικα γεγονοτο, καταστασεις και ιδέες και σχολιαζουμε παντα με ευπρέπεια πανω σε αυτα και μονο.Ευχαριστούμε.
Παιδιά, θα ήθελα να θεσω τον προβληματισμό μου:ανήκω σε κάποια περιοχή απο το 2008 αλλά είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ. Έχω υπηρετησει ένα χρόνο την "οργανική" θεμελιώνοντας δικαίωμα μετάθεσης.Αν δεν πάρω μετάθεση και στις τοποθετήσεις πάρω οργανική, θα πρέπει να την υπηρετήσω για δύο χρόνια?Η έχω ξεχρεωσει με την υποχρέωσή μου σε αυτή την περιοχή?
Είμαι σε αυτούς που διορίστηκαν το 2010 και τώρα είμαι στο δεύτερο χρόνο της τριετίας.Κατάλαβα ότι πρέπει υποχρεωτικά να κάνω αίτηση για οριστική τοποθέτηση, γιατί διαφορετικά θα μηδενιστούν τα μόρια που έχω και δεν θα μπορώ να κάνω αίτηση για μετάθεση την άλλη χρονιά. Ισχύει αυτό έτσι;Έχω κάποιες απορίες:α) Αν υποβάλλω αίτηση για οριστική τοποθέτηση τώρα, αλλά το Μάιο δεν δηλώσω σχολεία, δηλαδή δεν υποβάλλω τότε αίτηση θα έχω το θέμα του μηδενισμού των μορίωνβ) Αν το Μάιο δηλώσω σχολεία και πάρω οργανική υπάρχει περίπτωση να υποχρεωθώ να την υπηρετήσω 2 χρόνια, δηλαδή αντί για τριετία να υποχρεωθώ σε τετραετία;
Κατάλαβα ότι πρέπει υποχρεωτικά να κάνω αίτηση για οριστική τοποθέτηση, γιατί διαφορετικά θα μηδενιστούν τα μόρια που έχω και δεν θα μπορώ να κάνω αίτηση για μετάθεση την άλλη χρονιά. Ισχύει αυτό έτσι;
α) Αν υποβάλλω αίτηση για οριστική τοποθέτηση τώρα, αλλά το Μάιο δεν δηλώσω σχολεία, δηλαδή δεν υποβάλλω τότε αίτηση θα έχω το θέμα του μηδενισμού των μορίων;
β) Αν το Μάιο δηλώσω σχολεία και πάρω οργανική υπάρχει περίπτωση να υποχρεωθώ να την υπηρετήσω 2 χρόνια, δηλαδή αντί για τριετία να υποχρεωθώ σε τετραετία;
μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να δω σε ποιες περιοχές αντιστοιχούν οι περιοχές μετάθεσης και τις περσινές βάσεις για δευτεροβάθμια?ευχαριστώ!
αγαπητοι συναδελφοι, μηπως γνωριζετε ή εστω ψυχανεμιζεσθε τι θα γινει με τα πειραματικα? Θα ακολουθηθεί η διαδικασια συνεκτιμησης μοριων απο τυπικα προσοντα και προφορικης συνενταυξεως-οπως προβλέπει το νεο πλαισιο λειτουργιας των Πειραματικών- ή δεν θα γινουν καθολου μεταθεσεις κ φετος σε αυτα?