0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη διεύθυνση πας για αίτηση, εκεί θα τη βρεις, μπορείς να την εκτυπώσεις και από το ίντερνετ και τα δικαιολογητικά εξαρτώνται από το τι θα γράψεις στην αίτηση (οικογενειακή κατάσταση, συνυπηρέτηση, εντοπιότητα κτλ).
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα (κάπως τελευταία στιγμή..) να ρωτήσω σχετικά με την έκδοση βεβαίωσης εντοπιότητας από ΚΕΠ. Άλλαξαν τελευταία στιγμή τα δεδομένα και θα χρειαστεί να βάλω στην αίτηση μετάθεσης και τον τόπο καταγωγής μου.. Σε πόσο μπορώ να έχω στα χέρια μου τη βεβαίωση εντοπιότητας; Αν περάσει η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων, μπορώ να κάνω κάποια δήλωση και την υποβάλλω εκπρόθεσμα;Ευχαριστώ πολύ!
ποιες περιοχές να δηλώσω ρε παιδιά για μετάθεση θεσσαλονίκη σε απόσταση περίπου 100 χλμ?έχω αγχωθεί πολύ και αύριο λήγει η προθεσμία....
Εδώ μας ήρθε συνάδελφος σήμερα να μάθει τι δικαιολογητικά χρειάζονται. Κάνει αίτηση μετάθεσης κάθε χρόνο ( να σημειωθεί οτι του χρειαζονται εντοπιοτητα και οικογενειακη κατάσταση και τα χαρτια για τη συνυπηρετηση απο άλλο νομό). Αν δεν προλάβει τις προθεσμιες, ποιος φταιει;
Παράθεση από: katerina05 στις Νοεμβρίου 29, 2011, 07:44:02 pmποιες περιοχές να δηλώσω ρε παιδιά για μετάθεση θεσσαλονίκη σε απόσταση περίπου 100 χλμ?έχω αγχωθεί πολύ και αύριο λήγει η προθεσμία.... Τους γύρω νομούς βασικά... δες και εδώ : http://users.sch.gr/ymalliaros/
Παράθεση από: topsy στις Νοεμβρίου 29, 2011, 07:00:51 pmΕδώ μας ήρθε συνάδελφος σήμερα να μάθει τι δικαιολογητικά χρειάζονται. Κάνει αίτηση μετάθεσης κάθε χρόνο ( να σημειωθεί οτι του χρειαζονται εντοπιοτητα και οικογενειακη κατάσταση και τα χαρτια για τη συνυπηρετηση απο άλλο νομό). Αν δεν προλάβει τις προθεσμιες, ποιος φταιει;η οικογενειακη κατασταση αν δηλωθηκε περσυ δε χρειαζεται φετος. χρειαζονται εντοπιοτητα και χαρτια για τη συνυπηρετηση
Παράθεση από: katerina76 στις Νοεμβρίου 29, 2011, 08:51:11 pmΠαράθεση από: topsy στις Νοεμβρίου 29, 2011, 07:00:51 pmΕδώ μας ήρθε συνάδελφος σήμερα να μάθει τι δικαιολογητικά χρειάζονται. Κάνει αίτηση μετάθεσης κάθε χρόνο ( να σημειωθεί οτι του χρειαζονται εντοπιοτητα και οικογενειακη κατάσταση και τα χαρτια για τη συνυπηρετηση απο άλλο νομό). Αν δεν προλάβει τις προθεσμιες, ποιος φταιει;η οικογενειακη κατασταση αν δηλωθηκε περσυ δε χρειαζεται φετος. χρειαζονται εντοπιοτητα και χαρτια για τη συνυπηρετησηεγω που μιλησα σημερα με τη διευθυνση μου μου ειπαν οχι δε χρειαζεται. τα χαρτια μου ηδη τα εστειλα. στην αιτηση συμπηρωση εγγαμη με παιδι οπως περσυ . τι θα κανουν? δε θα το δεχτουν ? μη τρελαθουμε. εξαλλου θα πρεπει να μου το στειλουν να υπογραψω κι αν σε καποιο σημειο δε συμφωνω το ξαναβλεπουμελάθος, και η οικογενειακή κατάσταση είναι απαραίτητη - μπορεί να γέννησες,να ΄χωρισες, να παντρεύτηκες κτλ κτλ.... εξάλλου το πιστοποιητικό οικογ. κατάστασης έχει εξάμηνη ισχύ! άντε, καλό τρέξιμο!
κακώς σου είπαν έτσι απ΄τη διεύθυνση. Ουσιαστικά είναι παράνομοι. Αν δεις το σχετικό ΦΕΚ αναζήτησης πιστοποιητικών θα δεις πως έχουν όλα ημερομηνία λήξης. και οκ, εσύ μπορεί να είσαι έντιμη και να μη γράψεις κάτι λάθος....αλλά αν ας πούμε πηρες μετάθεση πέρισυ και ζητάς φέτος οργανική ( γιατί παρέμεινες στη διάθεση) αν εσύ δηλώσεις πχ 3 παιδιά ενώ έχεις 1 με το σκεπτικό " το δωσα πέρισυ το πιστοποιητικό στην περισινή ΔΔΕ που μου έκανε τη μετάθεση" τότε θα πάρεις παραπάνω μόρια ή όχι; και αν τα πάρεις-λόγω ελλειπών δικαιολογητικών και επειδή κάποιοι ( και καλά ) πιστεύουν οτι έτσι πατάσσουν τη γραφειοκρατία - δε θα αδικηθεί κάποιος΄αλλος συνάδελφός σου; και αν αρχίσουμε τις ενστάσεις κόντρα στις ενστάσεις, τότε όχι μάιο...ούτε αύγουστο δε θα βγούν οι μεταθέσεις. άσε που η εγκύκλιος είναι σαφής επ αυτού...και επίσης,απορώ με αυτούς που καταχωρούν τα στοιχεία στη διεύθυνσή σου -γιατί πρωτίστως οφείλουν να προστατέψουν τον εαυτό τους. Δε λέω βέβαια ότι φταις εσύ για αυτό....κάθε άλλο.... απλά ΄λέω ότι είναι λάθος όλο αυτό το " δε βαριέσαι"....στο μόρια κρίνεται η μετάθεση ή μη κάποιου - δε γίνεται ολα να τα παίρνουμε ελαφρά τη καρδία.