0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν εχεις αδικο. εγω ειμαι καλυμενη παντως καθοτι εχω τα περσινα χαρτια που ειανι περασμενα τα στοιχεια μου και τα μορια που προκυπτουν. εργαστηκα κι εγω ενα φεγγαρι σε διευθυνση και το edata center ειχε γινει καθημερινοτητα μου και γνωριζω καλα
Παράθεση από: katerina76 στις Νοεμβρίου 29, 2011, 10:42:27 pmδεν εχεις αδικο. εγω ειμαι καλυμενη παντως καθοτι εχω τα περσινα χαρτια που ειανι περασμενα τα στοιχεια μου και τα μορια που προκυπτουν. εργαστηκα κι εγω ενα φεγγαρι σε διευθυνση και το edata center ειχε γινει καθημερινοτητα μου και γνωριζω καλαΠώς είσαι καλυμμένη χωρίς πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης; Τα μόρια μετάθεσης που μπορεί να έχει κάποιος τη μια χρονιά δεν κατοχυρώνονται και για τις επόμενες. οταν θα μου στειλουν το χαρτι να το υπογραψω θα τσεκαρω τα κουτακια με το παιδι και το γαμο κι αν δε τα εχουν βαλει τοτε θα επικαλεστω το περσινο εντυπο μεταθεσης.
οταν θα μου στειλουν το χαρτι να το υπογραψω θα τσεκαρω τα κουτακια με το παιδι και το γαμο κι αν δε τα εχουν βαλει τοτε θα επικαλεστω το περσινο εντυπο μεταθεσης.
Καλημερα.Ειμαι νεοδιοριστη εκπαιδευτικος δευτεροβαθμιας(2011) και ηθελα να κανω τα χαρτια για μεταθεση στην ειδικη.εχω προυπηρεσια στην ειδικη 29,2 μηνες και σεμιναριο 400 ωρων αλλα απαιτειται 30 μηνες οποτε ακυρο.μ'ενδιαφερει πολυ η ειδικη και θελω να ρωτησω αν μπορω να κανω τον μαιο αιτηση για αποσπαση αλλα θελω συγκεκριμενα σε σχολεια ειδικης.εχω το δικαιωμα?δεν ξερω καθολου πως δουλευουν οι αποσπασεις και πως μπορεις να εισελθεις σε βαθμιδες ειδικης αγωγης.bitch σε παρακολουθω και απο τις απαντησεις σου θεωρω οτι εισαι γνωστης πολλων θεματων.αν γνωριζεις κατι σε παρακαλω βοηθησε με. ευχαριστω
να σας ρωτησω, μπορω να αλλαξω τις προτιμησεις μου στην αιτηση μεταθεσης ή δεν επιτρεπεται μετα τη ληξη των αιτησεων;
Παράθεση από: katerina76 στις Νοεμβρίου 29, 2011, 11:47:12 pmοταν θα μου στειλουν το χαρτι να το υπογραψω θα τσεκαρω τα κουτακια με το παιδι και το γαμο κι αν δε τα εχουν βαλει τοτε θα επικαλεστω το περσινο εντυπο μεταθεσης.Είναι όμως σαφές ότι αυτά τα πιστοποιητικά ισχύουν για 6 μήνες. Μάλλον είναι καλύτερα να το τακτοποιήσεις τώρα.
Άλλο η αναζήτηση πιστοποιητικών και άλλο η ισχύς τους. Αυτό που έγραψα ισχύει!