0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι δεδομένου και του γεγονότος ότι τα κενά για τις μεταθέσεις είναι ελάχιστα, πρέπει ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, αιρετοί (π.χ. Μπράτης....ομορφάντρααααααα μου) και λοιποί να κινηθούν στην κατεύθυνση ώστε το eDataCenter να δινεργεί "αμοιβαίες" μεταθέσεις. Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που για διάφορους λόγους (πχ. τελόντας σε διάθεση) είναι όμηροι μιας παράλογης κατάστασης καθώς δε δικαιούνται αμοιβαίας μετάθεσης. Είδατε το τονισμένο με έντονη γραφή στη φετινή εγκύκλιο μεταθέσεων για τις αμοιβαίες: πρέπει να διαθέτεις οργανική...Νομίζω ότι ένα τέτοιο αίτημα θα ικανοποιούνταν από το Υπουργείο για διάφορους λόγους (π.χ.δεν επιφέρει μεταβολές στον πληθυσμό των ειδικοτήτων ανα περιοχή μετάθεσης...)Έχει έρθει ο καιρός αλλά και ο πολιτικός χρόνος που μπορούν να ικανοποιηθούν αιτήματα όπως το παραπάνω...Τί λετε συνάδελφοι;;
Άσχετο, αλλά μπορεί κανείς να κάνει τώρα ανάκληση ή τροποποίηση της αίτησης μετάθεσης;
Νομίζω το σύστημα "κλειδώνει" στις 30/12
Παράθεση από: elleni στις Δεκεμβρίου 23, 2011, 02:21:37 pmΝομίζω το σύστημα "κλειδώνει" στις 30/12σωστά! η καταχώρηση των αιτήσεων πήρε παράταση ως 30/12