0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια εχω μια ερωτηση, αν γνωριζει καποιος ας απαντησει.Για μεταθεση σε μουσικο σχολειο, μετρανε τα συνολικα μορια που εχει ο εκπαιδευτικος συν αλλα δικαιολογητικα που καταθετει ή δεν λαμβανονται υποψη τα μορια αυτα, και μετρανε καθαρα τα μορια μονο για τα μουσικα σχολεια, πχ πτυχιο μουσικης προυπηρεσια σε μουσικο σχολειο κλπ?
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικό με τη συνηπηρέτηση. Τι γίνεται στην περίπτωση που ναι μεν ο συζυγος δουλεύει σε μια περιοχή αλλά η έδρα της εταιρείας του είναι σε άλλο νομό?
Για να πάρεις τα 2 μόρια της εντοπιότητας στις μεταθέσεις πρέπει να είσαι δημότης για 2 τουλάχιστον χρόνια.Ισχύει το ίδιο και για τα 4 μόρια που δίνει η εντοπιότητα στις αποσπάσεις;
Για τα μόρια της συνυπηρέτησης πρέπει ο σύζυγος να εργάζεται στον ίδιο εργοδότη για δυο συνεχόμενα χρόνια? Αν υπάρχει και ταμείο ανεργίας? Η αν ο προηγούμενος εργοδότης αρνείται να δώσει βεβαίωση λόγω προσωπικών τι γίνεται? Ξέρει κανείς ? Μπορούμε π.χ. να προσκομίσουμε τα ένσημά του?
Αυτή τη βεβαίωση από το ΙΚΑ για το δήμο θα την πάρει από το ΙΚΑ, Ωραία. Χίλια ευχαριστώ.