0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Pro στις Απριλίου 07, 2012, 10:16:42 pmΜ. Δευτέρα οι μεταθέσεις. Θα ικανοποιηθούν περίπου το 13,5% των αιτήσεων.Με όλο το σεβασμόμ, αυτές οι πληροφορίες, οι τόσο θετικές, υποστηριζόμενες μάλιστα με ποσοστά με δεκαδικά ψηφία, από πού προέρχονται;
Μ. Δευτέρα οι μεταθέσεις. Θα ικανοποιηθούν περίπου το 13,5% των αιτήσεων.
Συνάδερφοι δεν γράφω κάθε μέρα στο Forum , εαν δείτε τα post που έχω κάνει και τις απαντήσεις που έχω δώσει θα καταλάβετε, είναι συγκεκριμένες ποτέ δεν έγραψα στο forum εαν δεν ήμουν 100% σίγουρος.
Ωραία αύξηση απο 8,4% πήγαμε στο 13,5%.Τελικά λίγοι θα είναι οι τυχεροί.
Δεν βλέπω που είναι το παράλογο, για ένα συνάδελφο που έχει μία πληροφορία και την καταθέτει. Μην είμαστε καχύποπτοι.Θα μπορούσε να συμβεί και σε εμάς να έχουμε κάποιο γνωστό σε μια συγκεκριμένη θέση,( δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία ) ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει. Σκοπός του συναδέλφου φαντάζομαι είναι να ενημερώσει... Κάθε πληροφορία είναι σεβαστή..
Ο συνάδελφος που "έχει την πληροφορία" ξέρει αν πήρε μετάθεση;και αν δεν ξερει για τον ιδιο ας μαθει τουλαχιστον για τον γιο της κυριας Κουλας!αυτον περιμενω να μετατεθει για να τα καταφερω και εγω......
Δεν το δέχομαι το "έχω μια πληροφορία", τι παέι να πει αυτό; Από ποιον; Με αυτό το σκεπτικό, κάποιοι ίσως ξέρουν αν έχουν ήδη μετατεθεί, επειδή έχουν κι αυτοί μια πληροφορία. Φέτος 1η Σεπτέμβριου κατέβηκα στην Κρήτη, γιατί έμαθα στις δύο ότι πήρα απόσπαση. Πλήρωσα ένα κάρο λεφτά στα ναύλα αφήνοντας δύο μωρά στη γειτόνισσα και μέσα σε 20 ώρες ξαναγύρισα, γιατί "δεν είχα κάποια πληροφορία". Ο συνάδελφος που "έχει την πληροφορία" ξέρει αν πήρε μετάθεση;
Παράθεση από: Pro στις Απριλίου 07, 2012, 10:58:22 pmΣυνάδερφοι δεν γράφω κάθε μέρα στο Forum , εαν δείτε τα post που έχω κάνει και τις απαντήσεις που έχω δώσει θα καταλάβετε, είναι συγκεκριμένες ποτέ δεν έγραψα στο forum εαν δεν ήμουν 100% σίγουρος.Συνάδελφε, χθες έγραψες:http://www.pde.gr/index.php?topic=24503.msg559407#msg559407"Η συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ για τις μεταθέσεις θα γίνει σήμερα. Η ανακοίνωσή τους θα γίνει μετά τη συνεδρίαση."
1o Εδωσα την πληροφορία για το πότε θα γίνει η Συνεδρίαση και είπα οτι η ανακοινωση θα γίνει μετά τη συνεδρίαση...δεν είπα ποτέ οτι οι μεταθέσεις θα βγούνε Παρασκευή...Οπως είπα σήμερα οτι βγαινουν Δευτέρα.2ο Δεν νομίζω να είμαι απο αυτους που κρυβονται μεσα στο Forum σε καμία περιπτωση , μεχρι και φωτογραφία μου βλέπετε , σε αντιθεση με άλλους...3ο Σκοπός μου είναι μόνο η ενημέρωση και αυτο γιατι οι 2 αιρετοι στο ΚΥΣΔΕ δεν εχουν παρει την πρωτοβουλία να βγαλουνε μια ανακοινωση τοσο χρονια σε ενα site η σε ένα forum παιζοντας με τις αγωνίες όλων (Μεταθεσεις-Αποσπασεις-Διορισμους κ.α)4ο Μην απορείτε το που και πως μπορει να ξέρω , θα έρθει η στιγμή που θα σας πω , τωρα δεν εχει καμια σημασία.