0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
PEO2 me 42, 5 moria (48,5 gia a athinas, 46,5 gia a anat.attikis) k den pira (pouthena attikh)....
Παράθεση από: GROPGROP στις Απριλίου 09, 2012, 07:34:42 pmPEO2 me 42, 5 moria (48,5 gia a athinas, 46,5 gia a anat.attikis) k den pira (pouthena attikh)....τι λες?? τι εννοεις?
Παράθεση από: *kelly* στις Απριλίου 09, 2012, 06:44:33 pmΠαράθεση από: belw στις Απριλίου 09, 2012, 06:38:19 pmΠαράθεση από: billst στις Απριλίου 09, 2012, 06:33:24 pmΠαράθεση από: *kelly* στις Απριλίου 09, 2012, 06:28:52 pm Πχ.ο γιοσ τησ κα Κουλασ νομιζεισ οτι θα εχει και ωραριο να κουραζεται το παιδι;;όλοι αυτό περιμένουμε. να μπει ο γιος της Κούλας και μήπως τρουπώσουμε και μεις μαζί του, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση...Kαλα....ολοι ετσι λενε και τελικα εχουν οι ιδιοι βαλει το βισμαΚαλο ειναι τισ προσωπικεσ εκτιμησεισ ο καθενασ να τισ βγαζει για τον εαυτο του..εκτοσ κι αν εχει τη μυγα..μακαρι να ειχαμε ολοι βισματα,θα βολευαμε κι εσεναΞερεις γιατι το γραφω....εχω μια γνωστη που ειχε κινησει ολα τα βισματα για να παρει μεταθεση πριν τρια χρονια κι αφου την πηρε ελεγε οτι ηθελαν να βολεψουν μια που ηταν πιο κατω απο αυτην γι αυτο σταθηκε τυχερη....
Παράθεση από: belw στις Απριλίου 09, 2012, 06:38:19 pmΠαράθεση από: billst στις Απριλίου 09, 2012, 06:33:24 pmΠαράθεση από: *kelly* στις Απριλίου 09, 2012, 06:28:52 pm Πχ.ο γιοσ τησ κα Κουλασ νομιζεισ οτι θα εχει και ωραριο να κουραζεται το παιδι;;όλοι αυτό περιμένουμε. να μπει ο γιος της Κούλας και μήπως τρουπώσουμε και μεις μαζί του, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση...Kαλα....ολοι ετσι λενε και τελικα εχουν οι ιδιοι βαλει το βισμαΚαλο ειναι τισ προσωπικεσ εκτιμησεισ ο καθενασ να τισ βγαζει για τον εαυτο του..εκτοσ κι αν εχει τη μυγα..μακαρι να ειχαμε ολοι βισματα,θα βολευαμε κι εσενα
Παράθεση από: billst στις Απριλίου 09, 2012, 06:33:24 pmΠαράθεση από: *kelly* στις Απριλίου 09, 2012, 06:28:52 pm Πχ.ο γιοσ τησ κα Κουλασ νομιζεισ οτι θα εχει και ωραριο να κουραζεται το παιδι;;όλοι αυτό περιμένουμε. να μπει ο γιος της Κούλας και μήπως τρουπώσουμε και μεις μαζί του, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση...Kαλα....ολοι ετσι λενε και τελικα εχουν οι ιδιοι βαλει το βισμα
Παράθεση από: *kelly* στις Απριλίου 09, 2012, 06:28:52 pm Πχ.ο γιοσ τησ κα Κουλασ νομιζεισ οτι θα εχει και ωραριο να κουραζεται το παιδι;;όλοι αυτό περιμένουμε. να μπει ο γιος της Κούλας και μήπως τρουπώσουμε και μεις μαζί του, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση...
Πχ.ο γιοσ τησ κα Κουλασ νομιζεισ οτι θα εχει και ωραριο να κουραζεται το παιδι;;
βγηκαν χριστιανέ ή εκ των εσω είναι πάλι οι πληροφοριες?
Α, ωραία. Αρα με τα 40 μου μόρια θα κάτσω πάλι, πέμπτη χρονιά στο νησάκι μου. Άντε και καλό μας Πάσχα παιδιάαααα!!!
Παράθεση από: kon29 στις Απριλίου 09, 2012, 07:46:30 pmΑ, ωραία. Αρα με τα 40 μου μόρια θα κάτσω πάλι, πέμπτη χρονιά στο νησάκι μου. Άντε και καλό μας Πάσχα παιδιάαααα!!! Δεν είσαι ο/η μόνος/η που θα κάτσει για 5η χρονιά σε νησί. Εδώ με 65 και.....σκούρα τα πράγματα.....και 15 επιλογές...και κλάφτα αν δεν πάρω φέτος πάω αισίως για 6η συνεχή χρονιά.