0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
[
αν παρεις μια φορα αποσπαση σου εξασφαλιζει κανεις οτι θα ξαναπαρεις?
Καλησπέρα σε όλους συνάδελφοι. Από χτες βράδυ δεν είμαι καθόλου καλά καθώς για μια ακόμη φορά δεν πήρα μετάθεση. Η οργανική μου είναι μακριά, δίνει λίγα μόρια και σε κάθε περίπτωση δε με συμφέρει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: έχει κανείς από σας (τολμήσει να ) ζητήσει απόσπαση σε δύσκολη περιοχή όπως τα δωδεκάνησα ή οι κυκλάδες με αποκλειστικό γνώμονα τα μόρια; αξίζει να το επιχειρήσει κανείς δεδομένων των υφιστάμενων συνθηκών; και το κυριότερο: μπορεί ακόμα και για αυτά τα μέρη να πάρει κανείς απόσπαση χωρίς μέσον;;; παρακαλώ αν κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία ας ενημερώσει.
Μόλις είδα ότι βγήκαν οι μεταθέσεις αλλά δενμπορώ να ανοίξω το αρχείο. Με πηγαίνει στη σελίδα του υπουργείου που έχει μάλλον κάποιο πρόβλημα. Πώς μπορώ να τα δω;;
Καλο βραδυΔεν μπορω να απολαυσω τις μερες στο σπιτι μου, οσο σκεφτομαι οτι θα περασω αλλη μια χρονια απο τη ζωη μου εκει (τουλαχιστον μια) Ετσι μουρχεται να τα παρατησω.
Μίλαγα νωρίτερα με μια φίλη συνάδελφο που επίσης δεν πήρε μετάθεση και πρέπει να μείνει για μια ακόμη χρονιά με τα 2 της παιδιά στο νησί. Δεν είπε στο σύζυγο και στα παιδιά της ότι βγήκαν οι μεταθέσεις μας, για να τους αφήσει να κάνουν Πάσχα. Θα τους το ανακοινώσει την άλλη βδομάδα, ελπίζοντας να μη διαρρεύσει από αλλού το νέο... Χιλιάδες κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα με μας. Εγώ το περνάω για 4η φορά. Δε λέω ότι ξεπερνιέται ποτέ η αγωνία, αλλά αν παίρνεις και καμιά απόσπαση στο μεταξύ, οπωσδήποτε συνηθίζεις λίγο. Το κακό είναι ότι με τις αποσπάσεις το καλοκαίρι δεν είσαι καθόλου σίγουρος (εκτός αν έχεις μέσο) και μετά την α ή και β φαση αποσπάσεων μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ένσταση. Εμένα αυτή η αναμονή με αποτελειώνει.