0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας. Για ανάληψη υπηρέσιας μετά από μετάθεση δεν είναι αναγκαστικό να παρουσιαστείς στο νέο σου σχολείο, έφοσον πάρεις οργανική, ή στη διεύθυνση που ανήκεις, μπορείς να στείλεις μια αναφορά ανάληψης υπηρέσιας με φαξ μετά από συννενόηση. Προσωπικά αυτό έκανα πριν δυο χρόνια που πήρα μετάθεση.
Παράθεση από: v_sofi στις Απριλίου 17, 2012, 11:57:22 amΚαλημέρα σας. Για ανάληψη υπηρέσιας μετά από μετάθεση δεν είναι αναγκαστικό να παρουσιαστείς στο νέο σου σχολείο, έφοσον πάρεις οργανική, ή στη διεύθυνση που ανήκεις, μπορείς να στείλεις μια αναφορά ανάληψης υπηρέσιας με φαξ μετά από συννενόηση. Προσωπικά αυτό έκανα πριν δυο χρόνια που πήρα μετάθεση.v_sofi είναι και παραείναι αναγκαστικό. Αυτό σημαίνει "ανάληψη υπηρεσίας". "Γεια σας, ήρθα να αναλάβω δουλειά". Και αυτό προφανώς δεν γίνεται μέσω φαξ. Αυτή η πρακτική είναι παράνομη και κατά την γνώμη άκρως άδικη για όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους που είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις τους και παρουσιάζονται όπως οφείλουν. Αν ο κλάδος νομίζει πως πρέπει να αλλάξει ο τρόπος ανάληψης υπηρεσίας, ας το αιτηθεί μέσω των επίσημων οργάνων του, ή έστω μέσω μίας οργανωμένης κίνησης των συναδέλφων. Όχι όποιος μπορεί να κάνει συνενόηση να κάθεται σπίτι του και οι άλλοι να τσακίζονται να πηγαίνουν στην άκρη της Ελλάδας.
Αν και δε πιστεύω να γίνει τίποτα. Έχω μάθει όμως να αγωνίζομαι. Τι θα λέω μεθαύριο στα παιδιά μου και στους μαθητές μου? Πως την έκανα γαργάρα?