0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλημερατελικα πΩς παίρνουμε μετάθεση;Υπάρχει κατι άλλο εκτός απο την αιτηση που κάναμε; Τα κοινωνικά κριτήρια είναι .............. Εχω 4 γνωστους που πηραν μεταθεση, 2 βιολογους 2 φιλολογους , ανυπαντροι ολοι, με προυπηρεσια οση κ η δική μου 5 χρόνια ή κ λιγότερη. Τι κανω λαθος;2 χρονια παραμεθοριο εζησα, παμε για τον τριτο , φοβαμαι οτι θα με ξεχασει η οικογενεια μου. Οι ανθρωποι που μετατιθενται ναναι καλα και χαρηκα που τελειωσε η ταλαιπωρια τους, εγω ομως πως ξεκολλαω απο εδω;Πώς φεύγουν; Τα κενα των σχολειων ειναι λιγο............ Ηδη εδω ηρθε συναδελφος χωρις κενο! Αρα τιιιιιιι;Τι γινεται;Αυτοι που αποτελουν Ειδικες περιπτωσεις πόσο ειδικες ειναι;;;Η απόσπαση πρεπει να επαναλαμβανεται κατ ετος.και δεν μαζευεις μορια. Τι κανω λαθος;;;;ΠΩΣ φευγουν;;;;
[γ) με την "τύχη"που έχεις (αν θα ανοίξουν οι περιοχές που δηλώνεις).....
Sofi o2 αυτό το Παράθεση από: sofi o2 στις Μαΐου 10, 2012, 08:18:56 pm[γ) με την "τύχη"που έχεις (αν θα ανοίξουν οι περιοχές που δηλώνεις)..... μπορείς να μας πεις εσύ πως το καταλαβαίνεις ή τι ξέρεις ότι σημαίνει αυτό το αν θα "ανοίξουν οι περιοχές"?Το γεγονός ότι εσύ δεν πήρες μετάθεση χρησιμοποιώντας μέσον δεν σημαίνει ότι αυτό δεν συμβαίνει. Η πραγματικότητα δεν βρίσκεται μόνο στο φαίνεσθαι...