*

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2012  (Αναγνώστηκε 456521 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος asterix

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις 2012
« Απάντηση #1400 στις: Μαΐου 17, 2012, 04:08:16 pm »
Εχω μια πρόταση, εαν συμφωνειτε, προς την ΟΛΜΕ:
Να ελεγχθουν ολες οι αιτήσεις και οι τελικες μεταθεσεις, τωρα με την αλλαγη της αλλαγης.
Και εαν βρεθουν παιχνιδια....ας πραξουν τα δεοντα....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:03:07 »

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1401 στις: Μαΐου 17, 2012, 05:35:21 pm »
Συμφωνώ. Ποιος θα την διατυπώσει; 

Αποσυνδεδεμένος paidagwgos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1402 στις: Μαΐου 17, 2012, 07:25:33 pm »
Συνάδελφοι συμφωνώ και εγώ!τι άλλο χρειαζόμαστε για  να καταλάβουμε οτι παίζονται χοντρά παιχνίδια;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1403 στις: Μαΐου 17, 2012, 08:52:16 pm »
Πάντως, φέτος που έκλεισαν τα γραφεία και διαχειριστήκαμε ως διεύθυνση πλέον τις αιτήσεις μετάθεσης που είχαν καταχωρήσει τα πρώην γραφεία, σας ενημερώνω ότι με τα μόρια γινεται τρελό μπάχαλο, προφανώς από λάθη των υπαλλήλων που δεν ξέρουν τι περνάνε...Εμείς μόνο ως ΔΔΕ στείλαμε - κατόπιν επανελέγχου-περί τις 20 ανακοινοποιήσεις μορίων μεταθέσεων στο υπουργειο ( αλλά δεν ειμαι σίγουρη ότι το ίδιο έπραξαν όλες οι ΔΔΕ ).

Το κακό είναι πως δεν υπάρχει τρόπος να ελέγχει ο ένας τα μόρια του άλλου διεξοδικά ( και στην τελική δεν είναι αυτή η δουλειά του εκπαιδευτικού ) αλλά πραγματικά πιστεύω ότι έχουν δοθεί πολλές μεταθέσεις που δεν έπρεπε και έχουν χαθεί ένα σωρό άλλες που θα πρεπε να είχαν ικανοποιηθεί ακριβώς επειδή έχουν υπάρξει κατά καιρούς τραγικά λάθη στην μοριοδότηση.

Αν σκοπεύετε να συντάξετε έγγραφο προς την ΟΛΜΕ είναι κι αυτό μια παράμετρος που θα πρέπει να σκεφθείτε σοβαρά. Είναι που είναι λίγες οι  μεταθέσεις, αν γίνονται και λάθος....
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:03:07 »

Αποσυνδεδεμένος boldboy

• Πλήρες μέλος
  • Όχι άλλο κάρβουνο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1404 στις: Μαΐου 17, 2012, 10:32:29 pm »
Και τί ακριβώς θα λέει το έγγραφο @bitch;
Ο κάθε εκπαιδευτικός οφείλει να υπολογίζει σωστά τα μοριά του και να υπογράφει στην αίτηση μετάθεσης μόνο αν συμφωνεί,άλλως να προβαίνει στις απαραίτητες υποδείξεις για διορθώσεις....
Οι ΔΔΕ (αλλά και τα πρώην γραφεία) τηρούσαν πάντα το ενυπόγραφο της αίτησης;;
Αν το τηρούσαν ποιό είναι το θέμα(ακόμα και αν υπήρχαν λάθη-δεν είμαστε παιδάκια αμόρφωτα), εφόσον η αίτηση μετάθεσης έχει χαρακτήρα υπεύθυνης δήλωσης;
Αν δεν το τηρούσαν βέβαια (που δεν το τηρούσαν) μιλάμε για καθαρό διοικητικό παράπτωμα των ΔΔΕ...σε κάποιες ΔΔΕ ίσως και ποινικό (π.χ. πλαστογραφηση υπογραφής, παραποίηση εγγράφου βλ.μηχανογραφημένα αυτοκόλλητα πάνω από τη δήθεν ή ακόμη και γνήσια υπογραφή και άλλα πολύ ωραία πράγματα...) 
Οι ΔΔΕ λοιπόν, να μην ανησυχούν για το αν έχουν υπολογίσει λάθος μόρια, αλλά για το ενυπόγραφο (και το γνήσιό του) των αιτήσεων μετάθεσης...
Εσείς αγαπητή, bitch έχετε το τελευταίο φύλλο με τα πρωτότυπα των υπογραφών;;
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 17, 2012, 10:37:50 pm από boldboy »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1405 στις: Μαΐου 17, 2012, 10:37:27 pm »
εγώ προσωπικά boldboy έχω ΟΛΕΣ τις πρωτότυπες υπογραφές των αιτήσεων που προσωπικά καταχώρησα. Το ενυπόγραφο ωστόσο, θα συμφωνήσω μαζί σου, δεν τηρουνταν επί σειρά ετών από πολλά γραφεία και ΔΔΕ. Ωστόσο έχω δει και ιδίοις όμασι φέτος που προέβην σε έλεγχο και υπογεγραμμένες αιτήσεις στις οποίες τα μόρια ήταν παραφουσκωμένα ( πχ υπηρετήσεις ΟΑΕΔ που δεν λαμβάνονται κανονικά υποψη) αλλά δεν παραπονέθηκε ο υπογράφων για αυτές ( καθώς ήταν προς το συμφέρον του βέβαια ). Επομένως, βεβαίως επικρατεί γενικότερη ασχετοσύνη αλλά και οι προθέσεις των υπογραφόντων δεν είναι πάντα οι αγαθότερες.

Προσωπικά πάντως, θα ήμουν απολύτως σύμφωνη με τον επανέλεγχο των αιτήσεων και την επιβολή πειθαρχικών κυρώσεων σε όσους καταχώρησαν κατά συρροή λάθος στοιχεία.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος boldboy

• Πλήρες μέλος
  • Όχι άλλο κάρβουνο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1406 στις: Μαΐου 17, 2012, 10:40:19 pm »
Αυτά τα "φουσκώματα" που αναφέρεις και εφόσον υπάρχουν, πρέπει να ελεγχθούν ως συμπαιγνία(καταχωριστή και υπογράφοντος)...όχι μόνο διοικητικά, αλλά και ποινικά!
Ποιός όμως θα τα υποδείξει;;
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 17, 2012, 10:41:53 pm από boldboy »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1407 στις: Μαΐου 17, 2012, 10:50:07 pm »
αυτό είναι πράγματι ένα πολύ καλό ερώτημα! Κυρίως γιατι δεν αποδεικνύεται απαραίτητα συμπαιγνία! Πχ το να έχεις δώσει μόρια δημοτικου σχολείου ενώ θα  πρεπε να δώσεις μόρια πλησιέστερου σχολείου δευτεροβάθμιας δεν σημαίνει ντε και καλά ότι το έκανες με σκοπό να ωφελήσεις ή να βλάψεις τον αλλον, αλλά μόνο και μόνο απο δικη σου ανοησία ή μη κατανόηση της εγκυκλίου. Και ο εκπ/κος που υπογράφει την αίτησή του δεν υποχρεούται να ξέρει την εγκύκλιο απ΄έξω ούτε αν εφαρμόστηκε σωστά και κατά γράμμα ( δεδομένου μάλιστα ότι στην αίτηση φαίνεται το σχολειο υπηρέτησης και όχι το σχολειο μοριοδότησης).

Ίσως το θέμα λυθεί τεχνικά με παρέμβαση στη βάση δεδομένων ώστε πχ να μην επιτρέπει την μοριοδότηση σχολείων που περιέχουν τη λέξη ΟΑΕΔ/ΤΕΙ/ΑΕΙ στον υπολογισμό μορίων δυσμενών συνθηκών

Ίσως ακόμα να συνυπογράφεται η αίτηση τόσο από τον ενδιαφερόμενο όσο και απο έναν συνάδελφό του ιδιας ειδικότητας ώστε να υπάρχει ένας κάποιος έλεγχος. Αλλά και πάλι αυτό λύση δεν το λες - άσε που υπάρχουν και τα προσωπικά δεδομένα, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπως οι Ειδικές Κατηγορίες.

Πραγματικά είναι περίπλοκο το ζήτημα.

Αποσυνδεδεμένος asterix

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1408 στις: Μαΐου 17, 2012, 10:51:37 pm »
Οταν φτανουν τα τελικα μόρια σε αυτους που επιλεγουν τις μεταθεσεις φυσικα δεν μπορουν να κανουν ελεγχο, αλλα πριν δεν γινεται?
Κ αυτο που με τρελλαινει ειναι το πώς βγαινουν τα κενα....πότε βγαινουν, ποιοι τα γνωριζουν απο "πριν"
Στη συνεχεια στα κενα αρχιζουν να παιρνουν αναπληρωτες, να γινονται αποσπασεις να γινεται ενας χαμος...Υπεραριθμοι  σε καποιες ΔΙΔΕ και επιπλεον αναπληρωτες, ...μηπως αυτό το ανακατεμα ειναι το μυστικο; Οπου σηκωνεται κουρνιαχτος δεν μπορεις να δεις τι γινεται.
Η ΟΛΜΕ εχει λογο σε ολα αυτα?
Ο υπουργος δεν εχει ακομα υπογραψει τις τελικες μεταθεσεις απο ο,τι καταλαβα, μηπως να απευθυνθουμε απευθειας σε εισαγγελέα?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 17, 2012, 10:59:10 pm από gmtn3etiams »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1409 στις: Μαΐου 17, 2012, 11:00:02 pm »
Οταν φτανουν τα τελικα μόρια σε αυτους που επιλεγουν τις μεταθεσεις φυσικα δεν μπορουν να κανουν ελεγχο, αλλα πριν δεν γινεται?
Κ αυτο που με τρελλαινει ειναι πώς βγαινουν τα κενα....
Στη συνεχεια αρχιζουν να παιρνουν αναπληρωτες, να γινονται αποσπασεις να γινεται ενας χαμος.Απο οτι εχω καταλαβει.Υπεραριθμοι και επιπλεον αναπληρωτες, ...μηπως αυτό το ανακατεμα ειναι το μυστικο;
Η ΟΛΜΕ εχει λογο σε ολα αυτα?
Ο υπουργος δεν εχει ακομα υπογραψει τις τελικες μεταθεσεις απο οτι καταλαβα, μηπως να απευθυνθουμε απευθειας σε εισαγγελέα?

Αποσυνδεδεμένος asterix

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1410 στις: Μαΐου 17, 2012, 11:08:53 pm »
δηλαδη ολο αυτο το σκηνικο δε ελεγχεται απο καποια αρχη?

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1411 στις: Μαΐου 17, 2012, 11:12:45 pm »
ελέγχεται !

αλλά με τους γνωστούς, νωχελικούς ρυθμούς της Ελλάδας....  Ελπίζω όχι και με τα γνωστά κουκουλώματα!

Αποσυνδεδεμένος asterix

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1412 στις: Μαΐου 17, 2012, 11:15:01 pm »
Εξαρταται ποιος κρυβεται κατω απο την κουκουλα , νομιζω. Ελλειψει γνωστου ....τι αλλο μπορω να κανω? Να δηλωσω οσφυοκαμψια; ΠΟιοι υπογραφουν τα ιατρικα χαρτια?

Αποσυνδεδεμένος asterix

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1413 στις: Μαΐου 17, 2012, 11:18:17 pm »
Επειδη δεν μου αρεσει η γκρινια, αναρωτιεμαι μηπως ειμαι αδικη. Απλα θαθελα να βρεθει καποιος να μου πει οτι ολα ελεγχονται, οτι ολα γινονται νομιμα και θα το κλεισω το κουτι με την μουρμουρα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)