0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bitch στις Μαΐου 27, 2012, 02:13:15 pmμα το ίδιο λέμε βρε ! άμα υπηρετήσεις διετία ων στη διάθεση θεωρείται ότι έχεις ξεχρεώσει με την οργανική.Συγνωμη αλλα δεν εχω καταλαβει....ειμαι διοριστεα του 2011 κ βρισκομαι στη διαθεση του πυσδε.τωρα κανονικα το νοεμβρη θα κανω αιτηση για μεταθεση.Ερωτηση:οργανικη ποτε παιρνεισ?παλια που ηταν 3 χρονια επαιρνες τον 3ο χρονο.τωρα που ειναι 2 ποτε θα γινει αυτο?γιατι αν ειναι να παρω τον 2ο χρονο οργανικη τοτε τι θα γινει με τη μεταθεση?θα πρεπει να κατσω 2 χρονια με οργανικη δηλαδη συνολο 3 κ μετα να κανω αιτηση για μεταθεση?μπορω να την αποφυγω?σημειωτεον στη περιοχη μου εχω τα λιγοτερα μορια..........διαφωτιστε με σας παρακαλω γιατι κατααγχωθηκα.............
μα το ίδιο λέμε βρε ! άμα υπηρετήσεις διετία ων στη διάθεση θεωρείται ότι έχεις ξεχρεώσει με την οργανική.
σευχαριστω πολυ,δηλαδη η αιτηση για οριστικη τοποθετηση γινεται στην αρχη ή στο τελος του χρονου ?παντωσ οπως κ ναχει το πραμα το σημαντικο ειναι οτι αιτηση για μεταθεση θα μπορει να γινει του χρονου.
Παράθεση από: eternauta στις Μαΐου 29, 2012, 04:56:55 pmΔιευκρινιστική ερώτηση. Όλοι μου είπαν ότι στις μεταθέσεις, όταν ζητάς τοποθέτηση, μπορείς - μάλιστα κάποιοι τόνισαν ότι πρέπει- να βάλεις και σχολεία που δεν έχουν κενά στην ειδικότητά σου, αλλά σε βολεύουν. Όσο κι αν το έψαξα, το σκέφτηκα, το διερεύνησα, δεν βγάζω νόημα. Γιατί να βάλεις ένα σχολείο που δεν έχει κενό; Κρύβουν τα κενά; Τα κενά είναι κάτι που μπορεί να παρουσιαστεί μετά; Και πώς; Ξέρει κανείς; Ευχαριστώ.Σωστά σου είπαν. Μπορεί να "ανοίξει" κενό από βελτίωση θέσης του υπάρχοντος στο σχολείο αυτό συναδέλφου.
Διευκρινιστική ερώτηση. Όλοι μου είπαν ότι στις μεταθέσεις, όταν ζητάς τοποθέτηση, μπορείς - μάλιστα κάποιοι τόνισαν ότι πρέπει- να βάλεις και σχολεία που δεν έχουν κενά στην ειδικότητά σου, αλλά σε βολεύουν. Όσο κι αν το έψαξα, το σκέφτηκα, το διερεύνησα, δεν βγάζω νόημα. Γιατί να βάλεις ένα σχολείο που δεν έχει κενό; Κρύβουν τα κενά; Τα κενά είναι κάτι που μπορεί να παρουσιαστεί μετά; Και πώς; Ξέρει κανείς; Ευχαριστώ.
Γνωρίζει κανείς τελικά τι γίνεται με τις μεταθέσεις 2012;Πότε δηλαδή αναμένεται οριστικοποίηση με τις συζητήσεις των ενστάσεων και πότε θα βγουν οι αμοιβαίες;Θα γίνει τίποτα ή θα το πνίξουνε το θέμα με τον ισχυρισμό των εκλογών και μετά άντε να πεις στον καημένο που πήγε τελικά ποιο κοντά στο σπίτι του να τα μαζεύει και να γυρνά πίσω ...
Γνωρίζει κανείς πότε θα συνεδριάσει τελικά το ΚΥΣΔΕ για μεταθέσεις και ενστάσεις?Το Τμήμα Γ Προσωπικού με έχει ήδη αδειάσει από 30/5 (πριν την έγκριση από το συμβούλιο Επικρατείας) απαντώντας ότιοι πίνακες των μεταθέσεων βασίστηκαν στις δηλώσεις κάθε ΠΥΣΔΕ και παρόλο που δεν ζητήθηκε η συγκεκριμένη ειδικότητα ως κενό, επειδή από τις περιπτώσεις των προς διάθεση συναδέλφων δεν προέκυψε πλεόνασμα.... μπλα μπλα μπλα... βασιζόμενοι στις κείμενες διατάξεις .... μπλα μπλα μπλα...και για τη μέγιστη εξυπηρέτηση και το καλό της υπηρεσίας..... μπλα μπλα μπλα.... προέκυψαν τα αποτελέσματα των μεταθέσεων!Τελικά μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί, δηλαδή χωρίς κενό, ούτε πλεόνασμα αποφάσισαν να τις κάνουν τις μεταθέσεις ώστε να δημιουργηθεί και εκεί κανένα πλεόνασμα,..... μην είναι όλα μαζεμένα αλλού και μείνει κανένας παραπονεμένος.....