*

Αποστολέας Θέμα: Αναπλήρωση χαμένων ωρών  (Αναγνώστηκε 5976 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Αναπλήρωση χαμένων ωρών
« στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 12:21:30 pm »
διαβαστε εδω τι λεει το υπουργειο για την αναπληρωση των χαμενων ωρων λογω καταληψεων:
http://www.pde.gr/index.php?page=3196
καλα ολα τα αλλα, αλλα εχω μια ερωτηση:
με καλουν το νοεμβριο σε ενα σχολειο που εχασε ενα μηνα απο καταληψεις, και θα πρεπει να τους κανω μαθημα τα σαββατα; μα εγω δεν ημουν εκει, δεν εχασαν μαθημα φυσικης τα τμηματα που θα αναλλαβω εξαιτιας των καταληψεων αλλα εξαιτιας του υπουργειου, που ενω ειχε κενο δεν καλουσε αναπληρωτη για να γλιτωσει μερικα ευρω,( πρωτα ο μαθητης), ημουν σπιτι μου γιατι δεν με ειχαν καλεσει, οχι γιατι ειχε καταληψη
τωρα βεβαια ποιος να βρει λογικη στα παραλογα που ζουμε καθημερινα :P

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Αναπληρωση χαμενων ωρων
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:11:46 »

Αποσυνδεδεμένος ealevrid

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ Ο2.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 01:02:03 pm »
ακριβώς...πώς θα αναπληρωθούν οι χαμένες ώρες των καταλήψεων τους ενδιαφέρει..που δεν έχουν βιβλία και καθηγητές τα παιδιά στο σχολείο δεν τους απασχολεί..αυτές οι ώρες που πάνε χαμένες πώς αναπληρωθούν;;;θα βγάλει άλλη εγκύκλιος;;;;
έχει πολύ δίκιο physikos13..

Αποσυνδεδεμένος marooned

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 04:20:49 pm »
Συγνώμη, υπάρχει εκπαιδευτικός, μόνιμος ή μη, που θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα της κυρίας;

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 04:46:11 pm »
Συγνώμη, υπάρχει εκπαιδευτικός, μόνιμος ή μη, που θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα της κυρίας;
επειδη θελω να ειμαι τιμιος, αν ειμαι σε σχολειο και με πληρωνουν ενω εχει καταληψη, παροτι δεν ειναι δικη μου υπαιτιοτητα, αν κληθω να αναπληρωσω ωρες τα σαββατα θα το κανω, αφου πληρωνομουν και καθομουν σπιτι μου την εποχη της καταληψης, αλλα οχι να αναπληρωσω ωρες που δεν ειχα καν κληθει οταν χαθηκαν, αυτο ειναι μεγαλη μ..... :P

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:11:46 »

Αποσυνδεδεμένος miss piggy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 04:53:54 pm »
Όλα καλά ρε παιδιά, αλλά εμείς σαν κλάδος θα κάνουμε τίποτα ή θα κρυβόμαστε πίσω από τα πιτσιρίκια που κάνουν κατάληψη; Τι θα κάνουμε πάλι, απεργία 1 ή 2 ημερών; Σωθήκαμε!! Γιατί δεν τραβάμε μια διαρκείας; Και μου πείτε ότι δεν βγαίνετε οικονομικά, γιατί ούτως ή άλλως από εδώ και πέρα δεν θα βγαίνετε-μας έχουν πάρει και τα σώβρακα- σε λίγο θα δουλεύουμε απλήρωτοι, και εμείς χαζοχαιρόμαστε που κάνουν τα μικρά κατάληψη και δεν πάμε στο σχολείο...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 08:42:27 pm »
ποσα χρονια εχει να γινει στα γυμνασια και τα λυκεια απεργια διαρκειας; ειλικρινα δεν θυμαμαι

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 10:47:30 pm »
Πλέον δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Ας τραβήξουμε μια διαρκείας και ας πέσουμε με ψηλά το κεφάλι. Τουλάχιστον θα πειστούν και οι γονείς, που τώρα με τις καταλήψεις μας κοιτάνε με μισό μάτι, γιατί κωλοβαράμε και πληρωνόμαστε, ενώ πολλοί από αυτούς είναι εδώ και καιρό άνεργοι...
Και ένα μήνα μισθό να χάσουμε τι έγινε; Ξεφτιλίστηκε το μηνιάτικο. Σε λίγο καμία οικογένεια δεν θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της. Και ας δουλεύουν και οι δύο. Όσο για τους ανέργους, μαύρο φίδι που τους έφαγε.
Όσοι από εσάς έχετε παιδιά, αν δεν αντιδράσετε θα τα δείτε σκλάβους στο μέλλον.
Και εμείς που δεν έχουμε, αν συνεχίσουμε να τρώμε τις σφαλιάρες με τόση απάθεια, ούτε που θα διανοηθούμε να κάνουμε στο μέλλον... :'(

Αποσυνδεδεμένος marooned

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 11:39:41 pm »
Καταρχάς απεργία δεν κάνω, ξέρω πολύ καλά ότι όσο και να κρατήσει, την επόμενη της λήξης της θα γυρίσουμε στις αίθουσες και το μόνο που θα έχουμε καταφέρει θα είναι να στρέψουμε και την κοινή γνώμη εναντίον μας. Το χω δει πολλές φορές το παραμύθι. Μόνο στις Πανελλαδικές τους τσούζει.
Από κει και πέρα, ούτε στην αναπλήρωση θα συμμετέχω. Θα ακουστεί εγωιστικό αλλά αρνούμαι να εξυπηρετήσω τους μαθητές που δημιούργησαν εξαρχής το πρόβλημα με την απώλεια ωρών, αλλά και το Υπουργείο που με έχει του κλώτσου και του μπάτσου. Έτσι απλά.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 11:52:31 pm »
Καταρχάς απεργία δεν κάνω, ξέρω πολύ καλά ότι όσο και να κρατήσει, την επόμενη της λήξης της θα γυρίσουμε στις αίθουσες και το μόνο που θα έχουμε καταφέρει θα είναι να στρέψουμε και την κοινή γνώμη εναντίον μας. Το χω δει πολλές φορές το παραμύθι. Μόνο στις Πανελλαδικές τους τσούζει.
Από κει και πέρα, ούτε στην αναπλήρωση θα συμμετέχω. Θα ακουστεί εγωιστικό αλλά αρνούμαι να εξυπηρετήσω τους μαθητές που δημιούργησαν εξαρχής το πρόβλημα με την απώλεια ωρών, αλλά και το Υπουργείο που με έχει του κλώτσου και του μπάτσου. Έτσι απλά.
Οσο για την απεργία,ευχομαι να μην σκέφτονται πολλοί σαν και σένα,για αυτό φτασαμε εδώ που φτάσαμε.

Αποσυνδεδεμένος marooned

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:17:26 am »
Όχι, δεν φτάσαμε εδώ που φτάσαμε γι αυτό.

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:28:15 am »
Πέρυσι δεν ήταν που είχε έρθει ένα χαρτί, το οποίο, εμμέσως πλην σαφώς μάς τα έχωνε, γιατί χάθηκαν ώρες με τις απεργίες και έλεγε να φροντίσουμε να τις καλύψουμε;
 Πάντως, ένας από τους διευθυντές που είχα έκανε την εξής πατέντα. Έλεγε πχ στις 27 που έχουμε γιορτή, θα κάνουμε και 4 ώρες μάθημα (=4 δεκάλεπτα ή 4 δεκαπεντάλεπτα, δε θυμάμαι ακριβώς). Έτσι ικανοποιούσε και τις 2 πλευρές.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 01, 2011, 03:05:22 pm από karxarias29 »

Αποσυνδεδεμένος foinix

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Να γεννηθεί η ελπίς!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:49:20 am »
κι το σκύλο χορτάτο κι την πίτα ολόκληρη!!!!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2011, 07:30:44 pm »
Και τι ακριβώς προτίθεσαι να κάνεις; Λευκή απεργία μέσα στην τάξη; Ή μάθημα σα να μην συμβαίνει τίποτα, ενώ καίγεται το σύμπαν; Γιατί θεωρώ ότι πρέπει όταν μπεις στην τάξη να κάνεις τη δουλειά σου, άσχετα με το πόσο πικραμένος είσαι.
Η κοινή γνώμη είναι εναντίον μας τώρα με τις καταλήψεις, γιατί τα παίρνουμε και καθόμαστε. Με την απεργία χάνεις ένσημο και μεροκάματο, δεν μπορεί κανείς να σου πει κουβέντα. Αλλά απεργία διαρκείας, όχι 1-2 μέρες να κάνουμε 2-3 μα.....ες  και οι υπόλοιποι μάγκες να συμπληρώνουν το ωράριό τους και 11 να είναι στο σπιτάκι τους. Είναι οι ίδιοι που μπροστά στους γονείς βρίζουν τα παιδιά που κάνουν κατάληψη και μετά κάθονται στο ουζερί απέναντι και μακαρίζουν την τύχη τους που είναι κλειστό το σχολείο.

Αποσυνδεδεμένος marooned

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 01, 2011, 12:51:08 am »
Πείτε μου αν θέλετε πότε πετύχαμε κάτι μέσω απεργίας σαν κλάδος. Είναι πολύ πιθανό εγώ να μην το γνωρίζω, δεν το λέω με ύφος.
Θα κάνω μάθημα, όσο καλύτερα μπορώ και όσο μου επιτρέπουν οι συνθήκες. Οι μαθητές δεν φταίνε σε τίποτα.
Οι απεργίες όσο εμπλέκονται ΟΛΜΕδες και λοιποί παρατρεχάμενοι, θα πετυχαίνουν μια τρύπα στο κενό.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)