0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πληρώθηκε κανείς από Α΄ Αθήνας??
Παράθεση από: sedix στις Οκτωβρίου 26, 2011, 11:25:53 pmΠαράθεση από: Deyna στις Οκτωβρίου 26, 2011, 11:21:26 pmΠαράθεση από: sedix στις Οκτωβρίου 26, 2011, 07:20:55 pmΕπιτελους , μολις ειδα το λογαριασμο μου μεσω internet , πληρωθηκα για το Σεπτεμβριο το φοβερο ποσο των 894 ευρω !!!4η χρονια αναπληρωτης . πρωτοβαθμια πειραια .καλη αρχη και στους υπολοιπους παιδια !!!Και γω είμαι πρωτοβάθμια Πειραιά αλλά λεφτα δεν βλέπω στον λογαριασμό μου στο internet...Πώς γίνεται; Νηπιαγωγός είσαι; Εγώ είμαι 3η χρονιά αναπληρώτρια..Στην Αγροτική Τράπεζα έχεις λογαριασμό;Nηπιαγωγος ειμαι . Τα χρηματα μου τα εβαλαν στην Εθνικη .Πώς γίνεται αυτό; Εγώ έχω λογαριασμό στην Αγροτική και δεν βλέπω χρήματα μέσω web-banking. Μήπως αργεί η Αγροτική να τα περάσει; 9/9 έκανες ανάληψη;
Παράθεση από: Deyna στις Οκτωβρίου 26, 2011, 11:21:26 pmΠαράθεση από: sedix στις Οκτωβρίου 26, 2011, 07:20:55 pmΕπιτελους , μολις ειδα το λογαριασμο μου μεσω internet , πληρωθηκα για το Σεπτεμβριο το φοβερο ποσο των 894 ευρω !!!4η χρονια αναπληρωτης . πρωτοβαθμια πειραια .καλη αρχη και στους υπολοιπους παιδια !!!Και γω είμαι πρωτοβάθμια Πειραιά αλλά λεφτα δεν βλέπω στον λογαριασμό μου στο internet...Πώς γίνεται; Νηπιαγωγός είσαι; Εγώ είμαι 3η χρονιά αναπληρώτρια..Στην Αγροτική Τράπεζα έχεις λογαριασμό;Nηπιαγωγος ειμαι . Τα χρηματα μου τα εβαλαν στην Εθνικη .
Παράθεση από: sedix στις Οκτωβρίου 26, 2011, 07:20:55 pmΕπιτελους , μολις ειδα το λογαριασμο μου μεσω internet , πληρωθηκα για το Σεπτεμβριο το φοβερο ποσο των 894 ευρω !!!4η χρονια αναπληρωτης . πρωτοβαθμια πειραια .καλη αρχη και στους υπολοιπους παιδια !!!Και γω είμαι πρωτοβάθμια Πειραιά αλλά λεφτα δεν βλέπω στον λογαριασμό μου στο internet...Πώς γίνεται; Νηπιαγωγός είσαι; Εγώ είμαι 3η χρονιά αναπληρώτρια..Στην Αγροτική Τράπεζα έχεις λογαριασμό;
Επιτελους , μολις ειδα το λογαριασμο μου μεσω internet , πληρωθηκα για το Σεπτεμβριο το φοβερο ποσο των 894 ευρω !!!4η χρονια αναπληρωτης . πρωτοβαθμια πειραια .καλη αρχη και στους υπολοιπους παιδια !!!
Παράθεση από: Αγγελικη80 στις Οκτωβρίου 25, 2011, 06:33:45 pmΤο χαρτι αυτο ελεγε,οτι ολοι οι αναπληρωτες θα ενταχθουν στο ΜΚ 18 μεχρι την ισχυ του νεου μισθλογιου.Σαφως και θα προσμετραται η προυπηρεσια για τον υπολογισμο της μισθοδοσιας.Επισης οσοι εχουν προυπηρεσια στον ιδωτικο τομεα(σε συναφες αντικειμενο),μπορουν να αναγνωρισουν μισθολογικα προυπηρεσια μεχρι 7 ετηΤο θέμα είναι ότι αν εντάξουν τους αναπληρωτές στο ΣΤ βαθμό τότε ότι προϋπηρεσία και να έχουν δεν θα προσμετράται. Ο ΣΤ βαθμός δεν έχει κλιμάκια
Το χαρτι αυτο ελεγε,οτι ολοι οι αναπληρωτες θα ενταχθουν στο ΜΚ 18 μεχρι την ισχυ του νεου μισθλογιου.Σαφως και θα προσμετραται η προυπηρεσια για τον υπολογισμο της μισθοδοσιας.Επισης οσοι εχουν προυπηρεσια στον ιδωτικο τομεα(σε συναφες αντικειμενο),μπορουν να αναγνωρισουν μισθολογικα προυπηρεσια μεχρι 7 ετη
με τηλεφωνηματα ειναι αμφιβολο αν θα γινει κατι...δεν τους νοιαζει...οι συλλογοι σε καθε περιοχη, ομως, πρεπει να στειλουν εγγραφο/επιστολη, τι μπορουν να στειλουν, να μας πληρωσουν επιτελους!!
Στην υπηρεσία μου ήρθαν σήμερα οι μισθοδοσίες των αναπληρωτών Α΄ φάσης. Σε ότι αφορά εμένα με ανάληψη υπηρεσίας στις 8/9 (χωρίς επίδομα παραμεθωρίου, προβληματικής περιοχής ή θέσης) είναι 876 για το Σεπτέμβρη και 1143 για τον Οκτώβρη (προσθέτοντας επίδομα μεταπτυχιακού).