0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
120 κενά δασκάλων. Φυσικά και το υπουργείο κρύβει κενά αλλά σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζουν τα κενά που φώναζαν οι αιρετοί και τόσο καιρό μας παραμύθιαζαν. Ήταν άλλο ένα παιχνίδι εντυπώσεων από ότι φάνηκε και αυτό γιατί: 1. Οι συνταξιοδοτήσεις θα ήταν πολλές και θα φαινόταν από 10 Οκτώβρη και μετά...(Έτσι φώναζαν όλο το Σεπτέμβριο όταν όμως έφθασε ο Οκτώβριος όλοι μούγκα) 2. Πού είναι οι πιστώσεις για 500 άτομα Ζεπ που μας καθησύχαζαν και έχοντας φτάσει Νοέμβριο έχουν χρησιμοποιηθεί 6;Μετά από όλες τις διαψεύσεις δεν ξέρω με ποιον να τα βάλω: 1. Με το υπουργείο που έτσι και αλλιώς ήξερα ότι θα κάνει αρκετές περικοπές σε προσωπικό και ότι με βάση τις προηγούμενες χρονιές κάθε φάση που ακολουθεί θα είναι μικρότερη από την προηγούμενη;;; 2. Με τους αιρετούς και το κάθε παπαγαλάκι που με παραμυθιάζει και με ταίζει με ελπίδες περιμένοντας;;; ή 3. Με εμένα που απορώ πως έχω καταντήσει τόσο αφελής και δε μπορώ να καταλάβω ότι όλοι οι καλοθελητές που με πληροφορούν δε μπορεί παρά κάτι να επιζητού από όλο αυτό το γαιτανακι της ψευτοενημέρωσης;;;
Άντε να δούμε αύριο τι θα γίνει και ποιες περιοχές θα καλυφθούν.Vivian, μην και μας ξεχάσεις μετά...
Παράθεση από: ml11 στις Οκτωβρίου 26, 2011, 04:03:21 pm120 κενά δασκάλων. Φυσικά και το υπουργείο κρύβει κενά αλλά σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζουν τα κενά που φώναζαν οι αιρετοί και τόσο καιρό μας παραμύθιαζαν. Ήταν άλλο ένα παιχνίδι εντυπώσεων από ότι φάνηκε και αυτό γιατί: 1. Οι συνταξιοδοτήσεις θα ήταν πολλές και θα φαινόταν από 10 Οκτώβρη και μετά...(Έτσι φώναζαν όλο το Σεπτέμβριο όταν όμως έφθασε ο Οκτώβριος όλοι μούγκα) 2. Πού είναι οι πιστώσεις για 500 άτομα Ζεπ που μας καθησύχαζαν και έχοντας φτάσει Νοέμβριο έχουν χρησιμοποιηθεί 6;Μετά από όλες τις διαψεύσεις δεν ξέρω με ποιον να τα βάλω: 1. Με το υπουργείο που έτσι και αλλιώς ήξερα ότι θα κάνει αρκετές περικοπές σε προσωπικό και ότι με βάση τις προηγούμενες χρονιές κάθε φάση που ακολουθεί θα είναι μικρότερη από την προηγούμενη;;; 2. Με τους αιρετούς και το κάθε παπαγαλάκι που με παραμυθιάζει και με ταίζει με ελπίδες περιμένοντας;;; ή 3. Με εμένα που απορώ πως έχω καταντήσει τόσο αφελής και δε μπορώ να καταλάβω ότι όλοι οι καλοθελητές που με πληροφορούν δε μπορεί παρά κάτι να επιζητού από όλο αυτό το γαιτανακι της ψευτοενημέρωσης;;;Θεωρώ ότι είναι θέμα πολιτικής!Αυτοί ζητούν καρέκλα και μας παραμυθιάζουν για να λέμε ότι τουλάχιστον κάποιος μας ενημερώνει.Για αυτό εγώ έχω από καιρού πάψει να ακούω το ο,τιδήποτε καλό ή κακό και απλά παρακολουθώ τι γίνεται.Μόνο η Διαμάντω ξέρει δυστυχώς και κανείς άλλος!!!
Να ρωτήσω κάτι άσχετο?Εκτός από την Χριστοφιλοπούλου, υπάρχει άλλη υφυπουργός παιδείας?Ήταν η Γεννηματά?
http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=48992Ποσ θετικα να αντεξουμε σε μια μερα??Ελεος δηλαδη