0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φωτεινούλα, στους δουλοπάροικους αναφερόταν, όχι σε εμάς. Ο καθένας από μας συνεχίζει, όπως θέλει.
Παράθεση από: vasoulals στις Οκτωβρίου 07, 2011, 04:31:14 pmΦωτεινούλα, στους δουλοπάροικους αναφερόταν, όχι σε εμάς. Ο καθένας από μας συνεχίζει, όπως θέλει.Εμας χαρακτηρισε ετσι ..Ο καθενας μας κανει οτι καταλαβαινει..Δε μπορει κανεις να μας μιλαει με τετοια λογια επειδη ονειρευομαστε..Εγω ανηκω σε αυτους που ειχα 3000 μορια πανω απτη βαση, μπορουσα να παω σε οποιαδηποτε σχολη με επαγγελματικη αποκατασταση οπως οι ανωτατες του στρατου και της αστυνομιας κι ομως πηγα παιδαγωγικο γτ λατρευω το επαγγελμα και ηταν ονειρο ζωης..Για μενα ειναι λειτουργημα και θα το κανα με οποιαδηποτε χρηματα..Δε μπορει κανενας να μου λεει οτι ειμαι στον κοσμο μου και εχω ονειρωξεις γτ περιμενω να κανω αυτο που αγαπω..
Προσλήψεις αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΑΕ - Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης στα νεα τ φορουμ
Όλοι θέλουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Και εγώ αυτό θέλω αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες καλύτερο θα ήταν να γινόμασταν εθελοντές. Γιατί όχι; Με 600ε το μήνα μπαίνω μέσα..Τα λεφτά δε μου φτάνουν ούτε για τα βασικά, οι γονείς μου πιο πολλά μου δίνουν οπότε προς τι τέτοια επιμονή; Από τον καναπέ, μπροστά στο pc όλα δείχνουν πιο όμορφα.Συγνώμη που μπήκα σαν σφήνα στα όνειρα σας. Αλλά τα όνειρα δεν κρατούν πολύ. Έρχεται η ώρα που ξυπνάμε και αντικρύζουμε την πραγματικότητα, είτε το θέλουμε είτε όχι. Και τότε τα γουργουρίσματα των στομαχιών μας ακούγονται πιο δυνατά από τις ανακοινώσεις του υπουργείου. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ.
Παράθεση από: vivaki στις Οκτωβρίου 07, 2011, 04:56:44 pmΠροσλήψεις αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΑΕ - Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης στα νεα τ φορουμΕύη, γράψτο και στον Μπράτη, γιατί δεν βλέπω να το έχει κάνει κάποιος και ρωτούσαν για τους φιλολόγους! Να δούμε αν θα έχει και τπτ άλλο σήμερα..
Παράθεση από: vasoulals στις Οκτωβρίου 07, 2011, 05:03:12 pmΠαράθεση από: vivaki στις Οκτωβρίου 07, 2011, 04:56:44 pmΠροσλήψεις αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΑΕ - Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης στα νεα τ φορουμΕύη, γράψτο και στον Μπράτη, γιατί δεν βλέπω να το έχει κάνει κάποιος και ρωτούσαν για τους φιλολόγους! Να δούμε αν θα έχει και τπτ άλλο σήμερα..το εγραψα αντε να μπαινουμε σε μια σειρα, η χρονια πως θα βγει δεν ξερω...
Παράθεση από: RevolutionNow! στις Οκτωβρίου 07, 2011, 04:57:50 pmΌλοι θέλουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Και εγώ αυτό θέλω αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες καλύτερο θα ήταν να γινόμασταν εθελοντές. Γιατί όχι; Με 600ε το μήνα μπαίνω μέσα..Τα λεφτά δε μου φτάνουν ούτε για τα βασικά, οι γονείς μου πιο πολλά μου δίνουν οπότε προς τι τέτοια επιμονή; Από τον καναπέ, μπροστά στο pc όλα δείχνουν πιο όμορφα.Συγνώμη που μπήκα σαν σφήνα στα όνειρα σας. Αλλά τα όνειρα δεν κρατούν πολύ. Έρχεται η ώρα που ξυπνάμε και αντικρύζουμε την πραγματικότητα, είτε το θέλουμε είτε όχι. Και τότε τα γουργουρίσματα των στομαχιών μας ακούγονται πιο δυνατά από τις ανακοινώσεις του υπουργείου. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ. Και με τις απεργίες τι έχει γίνει μέχρι τώρα;Σε πληροφορώ ότι εκτός από την πολύωρη παρακολούθηση στο ιντερνετ κατέβηκα χθες στην πορεία...Και τι έγινε;;;Λύθηκε τπτ;;