0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλη μερα,κι απο μενα σε ολες σας καλο μηνα και υπομονη, ολα θα πανε καλα, αν και την εφαγα και εγω την ψυχρολουσια μου χτες ξερεις μηπως καποιος να μου πει η διαδεομη θεσ - καβαλας ποση ωρα ειναι με το κτελ?ευχαριστωυ.σ τι να κανω δεν μπορω μακρια σας
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα λόγια ενός μόνιμου προς την Διαμαντοπούλου(Πόσο κρίμα που δεν θα τα διαβάσει ποτέ...) Τα έγραψε στον τοίχο του κυρίου Μπράτη στο fb.Συνάδελφε σε ευχαριστώ για αυτά που έγραψες,με εκφράζουν απόλυτα!!!!Κα Διαμαντοπούλου εσάς πώς θα σας φαίνονταν αν σας έλεγαν πως η πρώτη τετραετία σας στη
Παράθεση από: vasoulals στις Οκτωβρίου 01, 2011, 11:13:13 amΘα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα λόγια ενός μόνιμου προς την Διαμαντοπούλου(Πόσο κρίμα που δεν θα τα διαβάσει ποτέ...) Τα έγραψε στον τοίχο του κυρίου Μπράτη στο fb.Συνάδελφε σε ευχαριστώ για αυτά που έγραψες,με εκφράζουν απόλυτα!!!!Κα Διαμαντοπούλου εσάς πώς θα σας φαίνονταν αν σας έλεγαν πως η πρώτη τετραετία σας στη
καλημεραααααα!!!!!!!!νομιζω οτι πρεπει να μαθουμε για το ζεπ...αν θα γινουν αρκετες φασεις κ ποσους θα παιρνουν......επειδη δεν θυμαμαι το ζεπ παιρνει αυτους που βαλανε κουτακι?το ξεκαθαρισαμε αυτο?συγνωμη κιολας αν ρωταω τα ιδια....ευχαριστω
Παράθεση από: kat810 στις Οκτωβρίου 01, 2011, 11:17:41 amκαλημεραααααα!!!!!!!!νομιζω οτι πρεπει να μαθουμε για το ζεπ...αν θα γινουν αρκετες φασεις κ ποσους θα παιρνουν......επειδη δεν θυμαμαι το ζεπ παιρνει αυτους που βαλανε κουτακι?το ξεκαθαρισαμε αυτο?συγνωμη κιολας αν ρωταω τα ιδια....ευχαριστω Όλους τελικά!Κι εγώ θα ήθελα να μάθω πόσα άτομα θα πάρει και πότε περίπου θα βγει....
Παράθεση από: vasoulals στις Οκτωβρίου 01, 2011, 11:20:50 amΠαράθεση από: kat810 στις Οκτωβρίου 01, 2011, 11:17:41 amκαλημεραααααα!!!!!!!!νομιζω οτι πρεπει να μαθουμε για το ζεπ...αν θα γινουν αρκετες φασεις κ ποσους θα παιρνουν......επειδη δεν θυμαμαι το ζεπ παιρνει αυτους που βαλανε κουτακι?το ξεκαθαρισαμε αυτο?συγνωμη κιολας αν ρωταω τα ιδια....ευχαριστω Όλους τελικά!Κι εγώ θα ήθελα να μάθω πόσα άτομα θα πάρει και πότε περίπου θα βγει....Ποτε το ειπαμε και το ξεχασα???Μπα τελικα ο υπολογιστης και το αγχος χαλανε τη μνημη..Αν παρει καμια 100 εκει θα ναι τελεια..Εμενα δε με πειραζει κ Ζεπ να παω...