0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fwteinoula στις Οκτωβρίου 01, 2011, 02:03:25 pmΡε παιδια Ξανθη Ροδοπη γινεται της τρελης απο μουσουλμανους..Δεν εχουν Ζεπ?Μην τρελαθουμε τωραΕκεί είναι τα μειονοτικά Θράκης.Τέλος πάντων ήλπιζα ότι θα βγάλουν κάποιο πίνακα με τα σχολεία που ζήτησαν ΖΕΠ, αλλά σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν!Θα δούμε.Κάποιοι λένε για φάση παράλληλης σε 10 μέρες περίπου.
Ρε παιδια Ξανθη Ροδοπη γινεται της τρελης απο μουσουλμανους..Δεν εχουν Ζεπ?Μην τρελαθουμε τωρα
Μηπως ξερετε αν θα γινει β΄φαση ειδικης αγωγής;Αν ναι, ποτε;
Μηπως ξερετε αν θα γινει β΄φαση ειδικης αγωγής;Αν ναι, ποτε;Είπαν ότι πρώτα αυτή θα γίνει και μετά ΖΕΠ, Γ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ Δ ΦΑΣΗ
Παράθεση από: mariahelen στις Οκτωβρίου 01, 2011, 03:51:17 pmΜηπως ξερετε αν θα γινει β΄φαση ειδικης αγωγής;Αν ναι, ποτε;Είπαν ότι πρώτα αυτή θα γίνει και μετά ΖΕΠ, Γ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ Δ ΦΑΣΗΈχεις δίκιο!Το έχω κάψει μου φαίνεται... σελ.7 (μου αρέσει που εγώ το είχα γράψει κιόλας... )Καψαλάκης: Η Δ' φάση μετά τις 20 Οκτωβρίου, το πιθανότερο. Χρονοδιάγραμμα:
Παράθεση από: ml11 στις Οκτωβρίου 01, 2011, 03:54:07 pmΠαράθεση από: mariahelen στις Οκτωβρίου 01, 2011, 03:51:17 pmΜηπως ξερετε αν θα γινει β΄φαση ειδικης αγωγής;Αν ναι, ποτε;Είπαν ότι πρώτα αυτή θα γίνει και μετά ΖΕΠ, Γ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ Δ ΦΑΣΗΈχεις δίκιο!Το έχω κάψει μου φαίνεται... σελ.7 (μου αρέσει που εγώ το είχα γράψει κιόλας... )Καψαλάκης: Η Δ' φάση μετά τις 20 Οκτωβρίου, το πιθανότερο. Χρονοδιάγραμμα:
Kαλησπέρα... Όσο αφορά τους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης για προσλάβουν εκπαιδευτικούς ΖΕΠ δύσκολα... Οι μουσουλμανοπαίδες πηγαίνουν στα μειονοτικά σχολεία τα οποία δεν ανήκουν στις ΖΕΠ. Στα δημόσια σχολεία όπου υπάρχουν μουσουλμανοπαίδες , είναι κατα κύριο λόγο Ρομά και είναι λίγα τα σχολεια. Αυτά τα λέω από προσωπική εμπειρία γιατί εργάζομαι στο νομό Ροδόπης.
Παράθεση από: v_sofi στις Οκτωβρίου 01, 2011, 02:24:18 pm Kαλησπέρα... Όσο αφορά τους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης για προσλάβουν εκπαιδευτικούς ΖΕΠ δύσκολα... Οι μουσουλμανοπαίδες πηγαίνουν στα μειονοτικά σχολεία τα οποία δεν ανήκουν στις ΖΕΠ. Στα δημόσια σχολεία όπου υπάρχουν μουσουλμανοπαίδες , είναι κατα κύριο λόγο Ρομά και είναι λίγα τα σχολεια. Αυτά τα λέω από προσωπική εμπειρία γιατί εργάζομαι στο νομό Ροδόπης.Υπάρχουν τα μειονοτικά, αλλά δεν πηγαίνουν όλα τα παιδιά σε αυτά! Υπάρχουν, επίσης, και τα ρωσοποντιάκια.Με αυτά τι γίνεται. Δεν ξέρω, αλλά έχω την αίσθηση ότι κρύβουν κενά. Στην Ξάνθη είχα ρωτήσει πρόσφατα για κενά και αυτοί μου μιλούσαν για υπερραριθμίες. Ξαφνικά πήραν πέντε αναπληρωτές. Όλες εγκυμοσύνες ήταν;