0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν παρει μια 500 οπως πηρε ειναι ασχημα; θα παρει και ζεπ.
http://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/diapolitismika/548-katalogos-sxoleia-diapolitismikis-ekpaideyshs.htmlΕδω βρηκα σχολεια Ζεπ..Αν ειναι μονο αυτα τα 13 δεν πρεπει να περιμενουμε τοσες προσληψεις..Εκτος και αν υπαρχουν κιαλλα
Μακαρι βρε παιδια γτ μας εχουν απογοητευσει τελειως φετος με τοση καθυστερηση και τοση μουγκαμαρα..
Παράθεση από: fwteinoula στις Οκτωβρίου 02, 2011, 06:45:39 pmΜακαρι βρε παιδια γτ μας εχουν απογοητευσει τελειως φετος με τοση καθυστερηση και τοση μουγκαμαρα.. Εσύ μην αγχώνεσαι είσαι μπροστά.Είτε ζεπ είτε κανονική φάση θα είσαι μέσα .Εγώ τι να πω;;;με θέση γύρω στο 580 τώρα;
Παράθεση από: MP στις Οκτωβρίου 02, 2011, 06:53:11 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Οκτωβρίου 02, 2011, 06:45:39 pmΜακαρι βρε παιδια γτ μας εχουν απογοητευσει τελειως φετος με τοση καθυστερηση και τοση μουγκαμαρα.. Εσύ μην αγχώνεσαι είσαι μπροστά.Είτε ζεπ είτε κανονική φάση θα είσαι μέσα .Εγώ τι να πω;;;με θέση γύρω στο 580 τώρα;Κι εγω γυρω στους 400 θελω..Για την ακριβεια 395 νομιζω...Μη νομιζεις δεν ειμαι και τοσο μπροστα..Ολα θα εξαρτηθουν απο τους αριθμους..Ειμαστε σιγουροι οτι θα παρει Ζεπ??
Ναι..Η να παρει παλι καμια 10αρια..
Παράθεση από: fwteinoula στις Οκτωβρίου 02, 2011, 06:58:18 pmΝαι..Η να παρει παλι καμια 10αρια.. Εχουν 500 πιστώσεις ,που θα τις χρησιμοποιήσουν;;;Εχουν δηλώσει αρκετά σχολεία.Ειδικά στην Αθήνα γίνεται χαμός.μόνο στη β ανατ.αττική χρειάζονται 29 δασκάλουςγ ζεπ.