0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lenaki88 στις Οκτωβρίου 03, 2011, 02:10:56 pmΝα φύγει η Διαμάντω να μην την βλέπω... αυτη δεν θα φυγει αλλα θελει καινουρια προσωπα στο υπουργειο το διαβασα τωρα στην σελιδα τ καψαλακη για καποια σχοιναρακη μιλανε δεν την γνωριζω, αλλα τα σχολια δεν ειναι θετικα
Να φύγει η Διαμάντω να μην την βλέπω...
για να ερθει στα ισα θα παρει παλι τωρα τοσους.εγω ειμαι αισιοδοξη και για το ζεπ..μια θεσουλα οπου να ναι..
Παράθεση από: vivaki στις Οκτωβρίου 03, 2011, 02:12:19 pmΠαράθεση από: Lenaki88 στις Οκτωβρίου 03, 2011, 02:10:56 pmΝα φύγει η Διαμάντω να μην την βλέπω... αυτη δεν θα φυγει αλλα θελει καινουρια προσωπα στο υπουργειο το διαβασα τωρα στην σελιδα τ καψαλακη για καποια σχοιναρακη μιλανε δεν την γνωριζω, αλλα τα σχολια δεν ειναι θετικαΧειρότερη απ τη Διαμάντω; Γινεται αυτο;;;χαχαχα
παιδια μην απογοητευεστε και μην απελπίζεστε. Δεν νομίζw να είναι τυχαίο που λένε οτι οι περισσότερες προσλήψεις θα γίνουν τον οκτwβρη.ακόμη δεν έχουν δοθεί τα κενα από τις συνταξιοδοτήσεις. όλα καλά θα πάνε.
μπραβο βρε Μαιρη να μη τα λεω μονη μου!!!αλλωστε αυτοι θελουν να γλιτωσουν λεφτα.λιγοτεροι μισθοι κτλ.ολα καλα θα πανε.. το πιστευεις αυτο με τις συνταξιοδοτησεις;; εγω οχι.με αερα καλυφθηκαν.ελεγαν ομως οτι οι περισσοτερες προσληψεις θα γινουν οκτωβρη!!! ευχομαστε!!!
Παράθεση από: mairh στις Οκτωβρίου 03, 2011, 02:27:01 pmπαιδια μην απογοητευεστε και μην απελπίζεστε. Δεν νομίζw να είναι τυχαίο που λένε οτι οι περισσότερες προσλήψεις θα γίνουν τον οκτwβρη.ακόμη δεν έχουν δοθεί τα κενα από τις συνταξιοδοτήσεις. όλα καλά θα πάνε.ο καψαλακης εχει πει τα κενα με τις συνταξιοδοτησεις εχουν καλυφθει το 99% ειναι σε αδεια