0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να μαι παλι!! μην αγχωνεστε!! σιγουρα αυτη τη βδομαδα κατι θα βγει.οχι η δ φαση πιστευω. κατι που δεν εχω καταλαβει. εγω δεν δηλωσα ειδικη.ενδεχεται να με παρουν; τελειωσαν αυτοι απο τις λιστες τους; γιατι για ζεπ το περιμενω!!! συγνωμη αν εχει απαντηθει!!!
Παράθεση από: Vivian24 στις Οκτωβρίου 03, 2011, 06:37:49 pmνα μαι παλι!! μην αγχωνεστε!! σιγουρα αυτη τη βδομαδα κατι θα βγει.οχι η δ φαση πιστευω. κατι που δεν εχω καταλαβει. εγω δεν δηλωσα ειδικη.ενδεχεται να με παρουν; τελειωσαν αυτοι απο τις λιστες τους; γιατι για ζεπ το περιμενω!!! συγνωμη αν εχει απαντηθει!!!Μπα οχι..Οσοι βαλανε το κουτακι ΣΜΕΑ μονο...
Παράθεση από: fwteinoula στις Οκτωβρίου 03, 2011, 06:45:45 pmΠαράθεση από: Vivian24 στις Οκτωβρίου 03, 2011, 06:37:49 pmνα μαι παλι!! μην αγχωνεστε!! σιγουρα αυτη τη βδομαδα κατι θα βγει.οχι η δ φαση πιστευω. κατι που δεν εχω καταλαβει. εγω δεν δηλωσα ειδικη.ενδεχεται να με παρουν; τελειωσαν αυτοι απο τις λιστες τους; γιατι για ζεπ το περιμενω!!! συγνωμη αν εχει απαντηθει!!!Μπα οχι..Οσοι βαλανε το κουτακι ΣΜΕΑ μονο...Για ειδικής πόσους αναμένουμε; ακούστηκε τίποτα;
κοριτσια εχω αναγκη την βοηθεια σας, δυστυχως η συνδεση που εχω αυτη την στιγμη δεν μου επιτρεπει να δω κατι στους πινακες προσληψεις, αν μπορει καποια απο εσας ας δει στην α καβαλας γ΄φαση (6 ε ιμαστε) τι μορια παιζουν, τριτεκνια?σας παρακαλω πολυ, ευχαριστω