0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adria στις Οκτωβρίου 03, 2011, 07:44:00 pmκοριτσια εχω αναγκη την βοηθεια σας, δυστυχως η συνδεση που εχω αυτη την στιγμη δεν μου επιτρεπει να δω κατι στους πινακες προσληψεις, αν μπορει καποια απο εσας ας δει στην α καβαλας γ΄φαση (6 ε ιμαστε) τι μορια παιζουν, τριτεκνια?σας παρακαλω πολυ, ευχαριστω ειδα τα ονοματα θες να στα γραψω με τη σειρα πως σας εχουν παρει;
κοριτσια εχω αναγκη την βοηθεια σας, δυστυχως η συνδεση που εχω αυτη την στιγμη δεν μου επιτρεπει να δω κατι στους πινακες προσληψεις, αν μπορει καποια απο εσας ας δει στην α καβαλας γ΄φαση (6 ε ιμαστε) τι μορια παιζουν, τριτεκνια?σας παρακαλω πολυ, ευχαριστω
Παράθεση από: michaela στις Οκτωβρίου 03, 2011, 07:54:35 pmΠαράθεση από: adria στις Οκτωβρίου 03, 2011, 07:44:00 pmκοριτσια εχω αναγκη την βοηθεια σας, δυστυχως η συνδεση που εχω αυτη την στιγμη δεν μου επιτρεπει να δω κατι στους πινακες προσληψεις, αν μπορει καποια απο εσας ας δει στην α καβαλας γ΄φαση (6 ε ιμαστε) τι μορια παιζουν, τριτεκνια?σας παρακαλω πολυ, ευχαριστω ειδα τα ονοματα θες να στα γραψω με τη σειρα πως σας εχουν παρει;αχ σε ευχαριστω πολυ, γραψε μου οτι μπορεις, σ΄ευχαριστω
Παράθεση από: adria στις Οκτωβρίου 03, 2011, 08:08:52 pmΠαράθεση από: michaela στις Οκτωβρίου 03, 2011, 07:54:35 pmΠαράθεση από: adria στις Οκτωβρίου 03, 2011, 07:44:00 pmκοριτσια εχω αναγκη την βοηθεια σας, δυστυχως η συνδεση που εχω αυτη την στιγμη δεν μου επιτρεπει να δω κατι στους πινακες προσληψεις, αν μπορει καποια απο εσας ας δει στην α καβαλας γ΄φαση (6 ε ιμαστε) τι μορια παιζουν, τριτεκνια?σας παρακαλω πολυ, ευχαριστω ειδα τα ονοματα θες να στα γραψω με τη σειρα πως σας εχουν παρει;αχ σε ευχαριστω πολυ, γραψε μου οτι μπορεις, σ΄ευχαριστω
ναι περιμενουμε!! ειχαν πει για 500 πιστωσεις. τωρα ποσους θα παρουν αγνωστο.απλως να εχουμε το νου μας.
Κ.ΚΑΨΑΛΑΚΗ ΜΥΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ