0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα κοριτσια..Σας εχω ευχαριστο νεο..Μιλησα με αιρετο της περιοχης μου πριν λιγο και μου ειπε οτι αναμενεται μεγαλη φαση Ζεπ...νομιζω οτι η ελπιδα μπορει να επανελθει...
Παράθεση από: fwteinoula στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:31:50 pmΚαλημερα κοριτσια..Σας εχω ευχαριστο νεο..Μιλησα με αιρετο της περιοχης μου πριν λιγο και μου ειπε οτι αναμενεται μεγαλη φαση Ζεπ...νομιζω οτι η ελπιδα μπορει να επανελθει...Όταν λέμε μεγάλη, εννοούμε 100 άτομα ή 500;; Σου πε αριθμό;
Παράθεση από: katerina1988 στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:33:52 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:31:50 pmΚαλημερα κοριτσια..Σας εχω ευχαριστο νεο..Μιλησα με αιρετο της περιοχης μου πριν λιγο και μου ειπε οτι αναμενεται μεγαλη φαση Ζεπ...νομιζω οτι η ελπιδα μπορει να επανελθει...Όταν λέμε μεγάλη, εννοούμε 100 άτομα ή 500;; Σου πε αριθμό;Αριθμο δε μου πε, παντως τονισε το μεγαλη..Σε σχεση με τους 7 και το 100 μεγαλη δε θεωρειται??Ξερω γω..Και του πα για τη μικρη φαση που πε ο Καψαλακης και λεει να μην ακουμε τετοια γτ εξαρταται απο τον καθενα τι εννοει μικρο και τι μεγαλο και οτι ο καθενας μπορει να μιλησει μονο για την περιοχη του..Γενικα ειναι πολυ εγκυρος ο συγκεκριμενος αιρετος και οτι εχει πει εχει βγει ακριβως..Γιαυτο το αναφερω..
Παράθεση από: fwteinoula στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:39:19 pmΠαράθεση από: katerina1988 στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:33:52 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:31:50 pmΚαλημερα κοριτσια..Σας εχω ευχαριστο νεο..Μιλησα με αιρετο της περιοχης μου πριν λιγο και μου ειπε οτι αναμενεται μεγαλη φαση Ζεπ...νομιζω οτι η ελπιδα μπορει να επανελθει...Όταν λέμε μεγάλη, εννοούμε 100 άτομα ή 500;; Σου πε αριθμό;Αριθμο δε μου πε, παντως τονισε το μεγαλη..Σε σχεση με τους 7 και το 100 μεγαλη δε θεωρειται??Ξερω γω..Και του πα για τη μικρη φαση που πε ο Καψαλακης και λεει να μην ακουμε τετοια γτ εξαρταται απο τον καθενα τι εννοει μικρο και τι μεγαλο και οτι ο καθενας μπορει να μιλησει μονο για την περιοχη του..Γενικα ειναι πολυ εγκυρος ο συγκεκριμενος αιρετος και οτι εχει πει εχει βγει ακριβως..Γιαυτο το αναφερω..Αν σου ειναι ευκολο για ποια περιοχη? και εννοουσε ζεπ γενικα ή για τη συγκεκριμενη περιοχη?ζεπ σε παιρνει ετσι ή πρεπει να το εχεις δηλωσει?
fwteinoula, μήπως σου είπε αν θα προηγηθεί της δ φάσης;;;[/quoteΟχι δε μου πε ποτε..
Δημήτρης ΜπράτηςΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ,ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟ Υ ΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ(ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΕΣΠΑ ΜΕΙΩΜ.ΩΡΑΡΙΟΥ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ
Παράθεση από: fwteinoula στις Οκτωβρίου 11, 2011, 04:51:45 pmΔημήτρης ΜπράτηςΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ,ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟ Υ ΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ(ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΕΣΠΑ ΜΕΙΩΜ.ΩΡΑΡΙΟΥ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ