0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Fwteinoula,να σου πω την αλήθεια ούσα πολλά χρόνια σαν καθηγήτρια γερμανικών θα το προτιμούσα, αλλά και σαν δασκάλα μόνο καλές αναμνήσεις έχω.Ας μπω σε μια τάξη...Μου αρέσει να διδάσκω!!!!
Παράθεση από: vasoulals στις Οκτωβρίου 11, 2011, 05:16:22 pmFwteinoula,να σου πω την αλήθεια ούσα πολλά χρόνια σαν καθηγήτρια γερμανικών θα το προτιμούσα, αλλά και σαν δασκάλα μόνο καλές αναμνήσεις έχω.Ας μπω σε μια τάξη...Μου αρέσει να διδάσκω!!!!Καλη επιτυχια λοιπον...Να μας πεις οταν βγουν!!Αντε γερμανικων στον Κυπρινο!!!
Γεια χαρα σε ολους..τι κανετε;;Διαβασα πως θα βγει αυριο β φαση αναπληρωτων δευτεροβαθμιας..ξερετε αν συμπεριλαμβανονται και οι αναπληρωτες οικιακης οικονομιας;;περιμενει μια φιλη μου και δεν μπορει να μαθει νεα απο πουθενα..
ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΥΡΙΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ
Παράθεση από: fwteinoula στις Οκτωβρίου 11, 2011, 07:39:40 pmΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΥΡΙΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ
Παράθεση από: vasoulals στις Οκτωβρίου 11, 2011, 07:40:55 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Οκτωβρίου 11, 2011, 07:39:40 pmΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΥΡΙΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ