0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην σελίδα της πρωτοβαθμιας Πιεριας εχει ανακοινωση στις 12 Οκτωβριου για έγκριση φροντηστηριακων τμηματων και τμημάτων υποδοχής παλλινοστούντων, αλλοδαπών και τσιγγάνων...Λέτε να είναι για τμήματα ΖΕΠ?Ειναι και πολλά...
Καλησπερούδια!!!Σίγουρα είστε όλοι και όλες για ύπνο και καλά κάνετε.Θα το δείτε λοιπόν την Πέμπτη!Άργησα λιγάκι,αλλά με τις απεργίες δεν μπορούσα να βρω άκρη με το ίντερνετ!Αγόρασα,όμως, και να που είμαι πάλι στην παρέα!Θα ενημέρωνα το vivaki, αλλά και το κινητό τα έπαιξε!Τα νέα από Θεσσαλία είναι τα εξής: Την Δευτέρα που ρώτησα κάποιον ενώ μου είπε αρχικά ότι δεν υπάρχουν κενά στην Θεσσαλία, μετά θυμήθηκε ότι κάποιες κυρίες ζήτησαν άδεια και στην συνέχεια δήλωσαν κενά για να πάρουν αναπληρωτές σε επόμενη φάση!Ο υπεύθυνος των εκπαιδευτικών θεμάτων, από την άλλη, σήμερα μου δεν ήθελε να μου πει ξεκάθαρα για τυχόν κενά στην περιοχή,αλλά μου είπε ότι περιμένουν την δ φάση μέχρι τέλος Οκτώβρη. Αύριο που παρουσιάζομαι στα σχολεία, θα ρωτήσω και τους διευθυντές, αν γνωρίζουν κάτι και θα ενημερώσω!!! Φιλάκια σε όλους! Καλή σας νύχτα!!!!!
Παράθεση από: Sofaki στις Οκτωβρίου 20, 2011, 01:40:35 pmΣτην σελίδα της πρωτοβαθμιας Πιεριας εχει ανακοινωση στις 12 Οκτωβριου για έγκριση φροντηστηριακων τμηματων και τμημάτων υποδοχής παλλινοστούντων, αλλοδαπών και τσιγγάνων...Λέτε να είναι για τμήματα ΖΕΠ?Ειναι και πολλά...Ναι αυτο ειναι Σοφακι..Μπορεις να βαλεις το λινκ?
Έχετε δίκιο...Είναι ΖΕΠ!!!
Παράθεση από: Lenaki88 στις Οκτωβρίου 20, 2011, 02:50:45 pmΈχετε δίκιο...Είναι ΖΕΠ!!! 15 σχολεια Ζεπ μονο στην Πιερια...Μια χαρα..Αρκει βεβαια να δοθουν σε αναπληρωτες!!
φυσικα θα δοθουν και σε αναπληρωτες!!!! αντε ποτε να βγει να τελειωνουμε!!!! και το ζεπ και οι φασεις!
Κορίτσια, αυτά τα τμήματα που θα αναλάβετε με τη Δ' φάση με ποιους κάνουν μθμ τώρα?
Παράθεση από: julie_v στις Οκτωβρίου 20, 2011, 05:34:56 pmΚορίτσια, αυτά τα τμήματα που θα αναλάβετε με τη Δ' φάση με ποιους κάνουν μθμ τώρα?Μάλλον δεν κάνουν μαθηματα σε τμημα υποδοχής παρά μόνο στην τάξη τους...