0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα βγει σύντομα? Τι νομίζετε?
Καλησπέρα και καλή δύναμη για τις ημέρες που έρχονται Να ρωτήσω, με θέση περί το 1860, πιστεύετε ότι μπορώ να ελπίζω ή μπα;;Ευχαριστώ
Παράθεση από: epapan στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:37:38 pmΘα βγει σύντομα? Τι νομίζετε?Ε, γύρω στις 20 Οκτωβρίου, αλλιώς τέλη Οκτωβρίου.Παράθεση από: papachri στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:45:41 pmΚαλησπέρα και καλή δύναμη για τις ημέρες που έρχονται Να ρωτήσω, με θέση περί το 1860, πιστεύετε ότι μπορώ να ελπίζω ή μπα;;Ευχαριστώ Ε, βέβαια.Παρεμπιπτόντως, μέχρι στιγμής το σύστημα έχει προσπεράσει 130 άτομα.
και όσο αναφορά τις τρίτεκνες πήρε μόνο 23 πόσο της %??
Το είδα κι εγώ Demetroula....Μακάρι να αρνήθηκαν διορισμό..Ο πίνακας είναι σίγουρα σωστός;;Γιατί εγώ με βγάζω 12 θέσεις πιο κάτω, αφαιρώντας και τις 3τεκνες που ήταν πριν από εμένα..Ας ελπίσουμε να πάρει άλλους 500 στη δ φάση..Πέρυσι πόσους είχε πάρει σε γ΄φάση και πόσους σε δ΄;Έίδα άτομα που είχε πάρει πέρυσι σε δ φάση να είναι μέσα στη γ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ!!!!Μας έβγαλαν την ψυχή, αλλά πήραν ικανοποιητικό αριθμό..Μακάρι να να είναι μεγάλη και η επόμενη φάση..Κι εγώ πιστεύω πως θα είναι μετά από 20 μέρες..Υπομονή!